برنامه نویسی

تأثیر جوامع بر ما

در این مقاله، من قصد دارم در مورد جوامع، آنها صحبت کنم خوب، بد، و زشت. نگاهی به اینکه جوامع چگونه بر ما تأثیر می‌گذارند، و اینکه آیا این تأثیر واقعاً خوب است یا خیر.

سلب مسئولیت: من سعی نمی‌کنم جامعه خاصی را ضمیمه کنم، فقط سعی می‌کنم چشم‌ها را به این موضوع باز کنم که چگونه جوامع بر ما تأثیر می‌گذارند، و چگونه از برخی اثرات بد و نشانه‌های دور شدن از برخی از جامعه به نفع خود اجتناب کنیم. .

بذار اول ازت بپرسم حرف من را در مورد هیچ یک از موضوعات قبول نکنید و خودتان را در این موارد بررسی کنید، اندازه گیری کنید که چقدر دریافت می کنید و نه از هیچ جامعه ای و ببینید آیا در آن زمان به آن جامعه نیاز دارید یا خیر.


جوامع چگونه کار می کنند؟

این یک سوال عجیب به نظر می رسد، احتمالاً چیزی شبیه به این خواهید گفت:

این گروهی از افراد هستند که علایق مشابهی دارند، بنابراین آنها دور هم جمع شدند.

و حق با شماست، اما چیزهای بیشتری برای آن وجود دارد، ما به عنوان انسان دوست داریم یک احساس کنیم حس تعلق، علاقه ما به شخص دیگری نیز هست، بنابراین به ما مقداری می دهد حس خوشبختی، بیشتر ناشی از نوعی احساس پذیرش است.

سپس جامعه شما را برای انجام این کار توانمند می کند چیزها. که چیز بسته به عوامل زیادی که بعداً در مورد آنها صحبت خواهیم کرد، می تواند گاهی مفید باشد، اما ممکن است مفید نباشد.

همچنین در نظر داشته باشید که ما در واقع تحت تأثیر هر چیزی هستیم که مصرف می کنیم، هر چیزی که به آن گوش می دهیم، می خوانیم یا بحث می کنیم، در واقع بر ما و نحوه تفکر ما در مورد چیزها تأثیر می گذارد.، بنابراین حضور در یک جامعه (بیشتر با همان عقاید و ایدئولوژی های یکسان صحبت می کنید) در واقع باعث می شود ذهنیت مشابهی داشته باشید و به چیزهای مشابه ایمان داشته باشید. درست بود یا غلط.

هر زمان که چیزی مصرف می کنیم مغزمان آن را ذخیره می کند و به پردازش آن ادامه می دهد (لطفاً خودتان تحقیق کنید، من به درستی در مورد نحوه عملکرد آن آگاه نیستم، بنابراین بهتر است خودتان بررسی کنید).


خوبی ها در جوامع

من قصد دارم به برخی از مزایای جوامع اشاره کنم، اما فرض می‌کنم که شما از قبل بیشتر آنها را می‌شناسید، بنابراین نیازی به بررسی عمیق آن ندارم، بنابراین من آنها را اضافه می کنم و تمرکز بیشتری روی جنبه های بد خواهم داشت از آنجایی که همه ما می توانیم مزایای آن را ببینیم، اما مضرات آن اغلب مورد بحث قرار نمی گیرد.


توانمندسازی

جوامع در ایجاد احساس بهتر و تشویق ما برای دستیابی به دستاوردهای بیشتر و بیشتر عالی هستند. هر زمان که هنگام انجام کارها احساس ناراحتی کردید، جامعه به شما کمک می کند احساس بهتری داشته باشید و به راه خود ادامه دهید و به خوبی از شما مراقبت کند.

از نظر مالی نیز مفید است، آنها به شما کمک خواهند کرد ایده ها و پروژه های خود را به اشتراک بگذارید و بیشتر به آن نگاه کنید.

به طور کلی، فرهنگ توانمندسازی در اکثر جوامع یک هنجار است که عالی است!


کمک!!

فرض کنید در مشکلی گیر کرده اید، معمولاً جامعه می تواند به شما در یافتن راه حل کمک کند یا حتی راه حل را به شما بدهد.

که می تواند جذاب تر باشد متن باز، در حالی که در حال ساختن برخی از افراد پروژه در جامعه هستید، ممکن است به شما در یافتن اشکالات از طریق مشکلات کمک کنند و به شما در ایجاد قابلیت‌های جدیدتر از طریق درخواست‌های کششی کمک کنند. این یک مزیت شگفت‌انگیز است که از حضور در یک جامعه به دست می‌آورید، از آن نوع کمکی برخوردار خواهید شد که به شما کمک می‌کند چیزهای جدید یاد بگیرید و مشکلات را درک کنید.

این همچنین می‌تواند برای تعداد کتابخانه‌ها، چارچوب‌ها و ماژول‌ها جذاب باشد، هر چه جامعه بزرگ‌تر باشد، کتابخانه‌ها و ماژول‌های بیشتری ساخته و منتشر می‌شوند تا به شما در بهبود کارتان کمک کنند.


منابع

انجمن می تواند منابع زیادی را برای ما فراهم کند تا از وبلاگ ها، پادکست ها، کتاب ها، نکات، فیلم ها، دوره ها و غیره یاد بگیریم…

این یک مزیت بسیار مهم جوامع است، آنها این منابع را به شما می دهند و همچنین آنها را به اشتراک می گذارند.

من چیز زیادی برای گفتن در مورد منابع بین جوامع ندارم زیرا در حال حاضر برای هر کسی بسیار جذاب است.


بد در جوامع

در این بخش قصد دارم کمی بیشتر از قسمت قبلی تمرکز کنم، برای من مهمتر است که بدی ها را در جوامع نشان دهم تا بتوانید در مورد آن فکر کنید و خودتان آن را ارزیابی کنید و شاید از چیزهای بد اجتناب کنید. لطفا کمی حس کنید اخلاق ورزشی در حین مطالعه به این موضوعات فکر کنید و آنها را با واقعیت مقایسه کنید.

من قصد دارم بدون اینکه بگویم جامعه ای که این طرز فکر را دارد چند مثال می زنم، چند ابزار و همچنین مثال هایی را ذکر می کنم.


زندان ذهن

وقتی در یک جامعه هستید، شما با همه نیستید، شما فقط با افراد آن جامعه با افکار یکسان هستید، این چیزی است که شما را از ابتدا گرد هم آورده است. شما به نوعی در عقاید و افکار آن جامعه خاص زندانی خواهید شد.

این ایده ها ممکن است اشتباه باشند و ممکن است در درون خود ایدئولوژی هایی داشته باشند. یک مثال: “از یک زبان برنامه نویسی برای همه چیز استفاده کنید”، یک زبان محبوب است و فکر می کند که اگر فقط از یک زبان استفاده کنید همه چیز بسیار آسان تر خواهد بود. در حالی که این لزوما درست نیست.

این به شما یک مکث در رشد شما می دهد، زیرا فقط با یک چیز همراه خواهید بود، خواه یک چارچوب، کتابخانه، زبان و غیره…

وابستگی زیاد به برخی ابزارها بدترین کاری است که می توانید در توسعه نرم افزار با خودتان انجام دهید، حرفه ما به طور مداوم تغییر می کند، و هرگز تغییر نمی کند، ابزارها به طور مداوم در طول زمان تغییر خواهند کردو باید چیزی یاد بگیرید که از آن استفاده کنید تا به آن وابسته نشوید.

این برای ذهن و فرآیند تفکر شما محدود کننده است، شما فقط یک دیدگاه از چیزها خواهید داشت – که دیدگاه جامعه است – که برای شما بسیار مفید نیست و چگونه در مورد چیزها فکر می کنید، به خصوص اگر جامعه به هر ایده دیگری بسته باشد و از هیچ دیدگاه جدیدی استقبال نکند.


روندها

آیا روندها حتی مفید هستند؟

می تواند باشد. اما نه در بیشتر موارد به خصوص زمانی که شما یک جامعه چشم انداز بسته (همانطور که در بخش آخر ذکر شد).

گرایش‌ها زمانی هستند که چیزی در میان افراد جامعه‌ای رایج است، و این بین جوامع رایج است، این چارچوب در حال روند است و آن کتابخانه چیز فعلی.

روندها فقط در آن بی فایده هستند اکثر موارد، می تواند مفید باشد اگر فقط چیز جدیدی را معرفی کند تا مردم بتوانند آن را امتحان کنند و آن چیز تبلیغاتی نشودو می تواند برای بسیاری از مردم – به ویژه مبتدیان – بسیار گمراه کننده باشد، زیرا به نظر می رسد چیزی است که دانستن آن در بسیاری از موارد مهم است، در حالی که وقت تلف کردن است (این مورد بیشتر در بخش FOMO مورد بحث قرار گرفته است).

گاهی اوقات این روند ممکن است بر روی ابزارهای جدید، یا فناوری های جدید، یا حتی در مورد چیزی باشد که سال ها در آنجا وجود داشت، اما اکنون در حال تبلیغات است.

اگر به خاطر داشته باشید در سال 2022 بخش بسیار بزرگی از جامعه فناوری همه چیز را به خود اختصاص داده بود وب 3 و رمزنگاری، همه در مورد آن صحبت می کردند و استارتاپ هایی راه اندازی می کردند و مطالبی را در مورد آن منتشر می کردند و در مورد آن صحبت می کردند. و در سال جاری (2023) همه چیز در مورد است هوش مصنوعی ناگهان، با همان چیزها، صحبت ها، صحبت های مردم، استارتاپ ها و غیره…

همانطور که قبلاً ممکن است متوجه شده باشید این فقط خود را بارها و بارها تکرار می کند، روندها به این ترتیب کار می کنند، اگر درگیر آن بوده اید که احتمالاً سعی کرده اید کارهایی را در مورد آن انجام دهید، از برخی صحبت ها برخی چیزها را اینجا و آنجا یاد بگیرید (حتی اگر این علاقه اولیه شما نبود، اما فقط به این دلیل که مردم در مورد آن صحبت می کنند. ). و ناگهان تغییر می کند و هیچ کس دیگر به آن علاقه ندارد، شما ناامید خواهید شد و ممکن است آنقدر احساس بدی داشته باشید که به جای فشار آوردن شما را متوقف کند.

من روندها را نوعی سم برای ذهنمان می بینم که از رسانه ها مصرف می کنیم، همراهی با آنها ناامید کننده است و در نهایت سودمند نیست. بدون روندهای اطرافتان همیشه شادتر خواهید بود، مهم است که اجازه ندهید که ذهن شما را کنترل کند.

گرایش‌ها می‌توانند در مورد برخی از فناوری‌ها یا حتی راه‌حل‌ها نیز باشند، برخی از افراد در جوامع بک‌اند مدام در مورد برخی از راه‌حل‌ها صحبت می‌کنند (فقط مثالی می‌آورم: به اشتراک گذاشتن) و فناوری هایی که عمدتاً هزینه و پیچیدگی غیر ضروری دارند و اغلب به عنوان مهندسی بیش از حد در نظر گرفته می شوند.

سعی می‌کنم از روندها دوری کنم، زیرا آنها به من کمک نمی‌کنند، بلکه تأثیر بسیار بدی که روی من و کارم می‌گذارند.


FOMO

FOMO (افگوش Of مصدور Out)، زمانی است که چیزی وجود دارد که بسیاری از مردم در مورد آن صحبت می کنند و ممکن است درگیر آن باشند، به سطحی که احساس می کنید چیزی را از دست می دهید و آن چیز ممکن است برای شما مهم و مفید باشد. این بسیار به بخش گرایش‌ها متصل است و اغلب روندها عامل ایجاد FOMO هستند.

وقتی به خودمان این کلمات را می گوییم، خیلی جذاب است:

این تکنولوژی ممکن در واقع آینده نرم افزار باشم، باید یاد بگیرم که فقط به همین منوال ادامه دهم و شغلم را از دست ندهم یا قدیمی نباشم، من باید از آن استفاده کنم و وارد آن شوم.

بیشتر این افکار اشتباه هستند، اکثر ابزارها به ندرت می میرند و حتی اگر بمیرند به عنوان یک توسعه دهنده باید بتوانید به راحتی به هر ابزار دیگری بروید. درک این نکته مهم است که کار ما بیشتر در مورد حل مشکلات و ایجاد ویژگی های جدید است تا تغییر پشته ها یا حتی اهداف.

ما در نهایت بدون دلیل از یک ابزار به ابزار دیگر می رویم اما به این دلیل که می ترسیم چیزی جدید و بهتر از آنچه قبلا استفاده می کردیم از دست بدهیم. بیشتر میتونید استفاده کنید هر ابزاری برای رسیدن به آنچه می خواهید، و ترس از دست دادن چیزی که دارید فقط به شما دروغ می گوید که نمی توانید سریعتر با ابزارهای جدید کنار بیایید بدون اینکه زمان زیادی صرف کنید.. یا اینکه با پشته یا ابزارهای خود شغلی پیدا نمی کنید، همانطور که گفتم باید به عنوان یک توسعه دهنده بتوانید به راحتی ابزارها را تغییر دهید اگر اصول اولیه را به خوبی درک کنید (همچنین لازم به ذکر است که اکثر ابزارها برای شما شغل پیدا می کنند و به ندرت هیچ شغلی برای ابزار پیدا نمی کنید).

در بیشتر موارد، جوامع منبع اصلی این نگرانی ها هستند، با روندها و ابزارهای جدیدی که جامعه مدام در مورد آنها صحبت می کند، کنار آمدن با آنها بسیار ناامید کننده است.


نتیجه

جوامع همه بد نیستند و در واقع همه خوب نیستند. ما باید مراقب باشیم که چه چیزی را از جوامع انتخاب کنیم و چه چیزی را ترک کنیم، و زیاد به برخی از افکاری که جوامع با خود دارند وابسته نشوید. شما همچنین باید انتخاب کنید که چه کسی را دنبال کنید و چه کسی را نه، زیرا ما (به عنوان انسان) هر چیزی را که به ذهنمان می‌رسد و می‌توانیم تحت‌تاثیر گفته‌های دیگران قرار بگیریم، پردازش می‌کنیم.

برای دیدن هر موضوعی از زوایای مختلف که بسیار مفید است، دیدگاه‌های مختلف را بررسی کنید، و سعی کنید از ابزارهای متفاوتی غیر از آنچه جامعه می‌گوید استفاده کنید، چیزهایی را که مورد پسند هستند و برخی از موارد منفور را بررسی کنید، خودتان را ببینید و هرگز به هیچ‌یک تکیه نکنید. افکار دیگران را برای تصمیم گیری برای شما می خواهید استفاده کنید، از آنچه مورد نیاز است استفاده کنید نه آنچه را که توسط برخی از جامعه دوست دارد/دوست دارد. خودتان را رهبری کنید و هرگز دنبال نکنید.

به طور خلاصه؛ جوامع می توانند در بسیاری از موارد به شما کمک کنند شما را توانمند می کند و شما را به سمت سخت تر و هوشمندانه تر کار کردن سوق می دهد و به شما تشویق می کند که ممکن است گاهی اوقات به آن نیاز داشته باشید، به شما در حل مشکلاتی که با آن روبرو هستید کمک می کند و به شما کمک می کند منابع خوبی پیدا کنید یا حتی کار خود را برای مخاطبان بیشتری منتشر کنید. اما همچنین چیزهای زیادی دارد که باید مراقب باشیم که در آنها بیفتیم ذهن خود را با افکار آنها و فقط افکار آنها پر می کنند و شما را در آنچه من می گویم *”زندان ذهن” قرار می دهند.، یا **کشاندن شما به سمت روندهایی که به بهبود شما کمک نمی کنند و گاهی اوقات (اغلب) واقعاً برای سلامت روان شما مضر هستند.* (من گاهی می گویم روندها سمی برای سلامت روان ما هستند) یا حتی به شما FOMO می دهد و باعث می شود چیزهایی را یاد بگیرید که به آن ها نیاز ندارید و بخش زیادی از وقت خود را تلف کنید یا حتی یادگیری خود را خراب کنید اگر در مورد آنچه باید یاد بگیرید و چه چیزهایی را خیلی سازماندهی نمی کنید..

بسیاری از این مسائل فقط به حرفه ما (توسعه نرم افزار) مربوط نمی شود، بلکه در اکثر جوامع یک موضوع جهانی است.. با خیال راحت افکار و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید و همچنین دانش خود را به اشتراک بگذارید.

منابع

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جامعه و تأثیرات آن بر انسان به طور کلی، در صورت علاقه، چند تحقیق وجود دارد (توجه داشته باشید که همه آنها در واقع روی جنبه برنامه نویس تمرکز ندارند، بلکه برای نوع بشر عمومیت دارد و بیشتر از دیدگاه روانشناسی است. ).

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا