سیستم عامل چتر برای راه حل های فنی و شخصی که میزبان است

کشف من از چتر ، به عنوان راه حل های خود میزبان برای سخت افزار یدکی. برخی از کنجکاوی ها را برای رفع ارجاع در آینده جرقه می زند.
اطلاعات بیشتر در مورد چتر در پیوندهای آینده:
ایده این است که به جای اینکه به خدمات ابری یا اشتراک ها اعتماد کنیم ، ممکن است ما گزینه هایی را برای میزبانی برخی از بار کاری برای خودمان و موارد استفاده سفارشی خانواده داشته باشیم. از سرورهای رسانه ای خانگی ، به اشتراک گذاری عکس ، اتوماسیون خانگی هوشمند یا هر برنامه کاربردی خود میزبان.
قسمت جایزه: به عنوان نقطه ورود ، کوچک را شروع کنید. اگر ما در صنعت فناوری اطلاعات کار می کنیم ، راه حل هایی از این دست ، به نقاشی دانش بنیادی برای راه حل های پیچیده تر سازمانی کمک می کند. در غیر این صورت ، مانع ورود برای یادگیری در مورد آن “راه حل های پیشرفته” چیست؟ (لبخند زد)
https://www.youtube.com/watch؟v=qidj3qwvnf4
من همچنین آموخته ام که چتر آن را با سخت افزار پیش تنظیم شده خاص خود و همچنین رسانه های قابل نصب سفارشی در Raspberry Pi در مقاله زیر ارائه می دهد:
من متوجه می شوم که AppStore OS چتر وجود دارد!
(لیستی از برنامه های کاربردی)
https://apps.umbrel.com/
حتی اگر من شروع به استفاده از چتر از سیستم عامل برخی از برنامه های ذکر شده در فروشگاه App نکرده ام. دانستن از لیست ممکن است به تقویت و اعتبار سنجی انتخاب من در مورد برخی از برنامه های مورد استفاده در وضعیت HomeLab کمک کند.
به عنوان مثال ، شبکه خانگی ، VPN شخصی ، ممکن است از صفحه مخفی استفاده کنیم. https://tailscale.com/ که در فروشگاه برنامه چتر نیز ذکر شده است.
با این اطلاعات ، کشف بیشتر بسیاری از راه حل های خود میزبان دیگر که می توانند برای ساخت DIY آزمایشگاه خانگی مفید باشند ، برای من بسیار مفید است.