شبکه های اجتماعی

سوپرشارژرهای تسلا اکنون برای سایر خودروهای برقی در “سایت های منتخب” در ایالات متحده باز هستند

سوپرشارژرهای تسلا اکنون برای سایر خودروهای برقی در

ایلان ماسک را اجرا کنید تسلا رسما شروع به اجازه دادن به دیگران کرده است وسایل نقلیه الکتریکی به برخی سوخت سوپرشارژر ایستگاه های آمریکا

برای ماه‌ها، این شرکت به خودروهای الکتریکی سایر شرکت‌ها اجازه داده است که از شارژرهای آن در اروپا استفاده کنند و اکنون در ایالات متحده نیز همین کار را انجام می‌دهد.

“همیشه جاه طلبی ما برای باز کردن شبکه سوپرشارژر بوده است خودروهای الکتریکی غیر تسلاتسلا در یک پست وبلاگی گفت، و با انجام این کار، رانندگان بیشتری را تشویق کنید که برقی شوند.

ماه گذشته، دولت بایدن ابتکارات جدیدی را برای نصب 500000 نفر اعلام کرد شارژر وسایل نقلیه الکتریکی تا سال 2030 بر اساس طرح 7.5 میلیارد دلاری خود در جاده های ایالات متحده قرار خواهد گرفت و به عنوان بخشی از آن، تسلا متعهد شده است که 7500 دستگاه خود را باز کند. ایستگاه های شارژ به خودروهای غیر تسلا تا پایان سال 2024.

علاوه بر این، دارندگان غیر تسلا می‌توانند به ازای هر بار شارژ پرداخت کنند یا با عضویت ماهانه 12.99 دلاری برای دریافت نرخ‌های تخفیفی، مشترک شوند.

این شرکت توضیح می دهد که مالکان غیر تسلا برای شارژ با سوپرشارژر هزینه بیشتری نسبت به دارندگان تسلا می پردازند تا “هزینه های اضافی متحمل شده برای پشتیبانی از شارژ طیف گسترده ای از وسایل نقلیه و تنظیمات سایت های ما برای جا دادن این خودروها” را پوشش دهند.

تسلا اولین سوپرشارژر را در سال 2012 افتتاح کرد و طبق گفته این شرکت، امروز، بیش از 40000 سوپرشارژر در سراسر جهان دارد.

علاوه بر ایالات متحده، آزمایشی سوپرشارژر غیر تسلا در حال حاضر برای ایستگاه های سوپرشارژ در 16 کشور دیگر در دسترس است.

دارندگان غیر تسلا باید برنامه تسلا را بر روی دستگاه های خود دانلود کنند تا با پیروی از روش کامل موجود در برنامه، خودروهای برقی خود را در ایستگاه های شارژ شارژ کنند.

جوایز GN

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا