برنامه نویسی

Dica C#: اعضای مورد نیاز

بیایید در مورد Required Members که در C# 11 معرفی شده است صحبت کنیم، که به شما امکان می دهد ویژگی هایی را که باید مقداردهی اولیه شوند، اعلام کنید و اطمینان حاصل کنید که اشیاء ایجاد شده همیشه در یک وضعیت معتبر هستند. مثال را در کد زیر ببینید.

public class Produto
{
    public required string Nome { get; set; }
    public required decimal Preco { get; set; }
}

public class Program
{
    public static void Main()
    {
        Produto produto = new Produto
        {
            Nome = "Caneta",
            // Vai gerar um erro ao compilar
            //Preco = 2.99m
        };

        Console.WriteLine($"Produto: {produto.Nome}, Preço: {produto.Preco}");
    }
}

توضیح:

Required Members به ​​شما اجازه می‌دهد تا ویژگی‌های خاصی از یک کلاس را به‌عنوان اجباری علامت‌گذاری کنید، و آنها را مجبور می‌کنند در زمان ایجاد شی مقداردهی اولیه شوند. این برای جلوگیری از ایجاد اشیا بدون داشتن تمام اطلاعات لازم بسیار مفید است، که می تواند ناسازگاری یا خطا در زمان اجرا ایجاد کند.

در مثال بالا، ما یک کلاس Product با ویژگی های Name و Price داریم و هر دو اجباری هستند. اگر یک شیء Product بدون مقداردهی اولیه این ویژگی‌ها نمونه‌سازی شود، کامپایلر یک خطا را گزارش می‌کند و اطمینان می‌دهد که شی همیشه از ابتدا داده‌های کاملی دارد.

کد منبع: GitHub

امیدوارم این نکته به شما کمک کند از Required Members برای اطمینان از یکپارچگی اشیاء ایجاد شده در پروژه های خود استفاده کنید! تا دفعه بعد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا