شبکه های اجتماعی

آکورد جدید هوندا برای ارائه گوگل داخلی

آکورد جدید هوندا برای ارائه گوگل داخلی

شرکت خودروسازی با هدف ارائه تجربه رانندگی بهتر به مشتریان هوندا اعلام کرده است که خودروی آینده خود، آکورد، به نمایش در خواهد آمد گوگل ساخته شده است.

آکورد 2023 اولین وسیله نقلیه این شرکت با گوگل داخلی خواهد بود، از جمله Google Assistant، Google Maps و گوگل پلیهوندا در یک پست وبلاگی گفت، و ماه آینده به نمایندگی ها خواهد رسید.

علاوه بر برنامه های یکپارچه گوگل، خودروی جدید همچنین دارای یک صفحه نمایش ابزار دقیق راننده دیجیتال 10.2 اینچی و یک صفحه نمایش لمسی مرکزی 12.3 اینچی (بزرگترین هوندا تا کنون) است. اپل کارپلی و Android Auto سازگاری

همچنین بخوانید

ساندار پیچای کارکنان گوگل را نگران اخراج کارکنان خود می کند
گوگل درخواست هنگ کنگ را برای سرود اعتراضی رد کرد - مقام رسمی هنگ کنگ

گفت: «برای مشتریان هوندا، اتصال وسایل نقلیه ضروری است، و ویژگی‌ها و خدماتی را ارائه می‌کند که عملکردهای بصری، آسان برای استفاده و دسترسی را ارائه می‌دهد که زمان صرف شده در وسایل نقلیه را سرگرم‌کننده‌تر و سازنده‌تر می‌کند». جی جوزف، معاون CASE & Energy، شرکت هوندا موتور آمریکایی.

جوزف افزود: «همکاری طولانی مدت ما در زمینه فناوری داخل خودرو با Google به ادغام یکپارچه ویژگی‌های داخلی Google در هوندا آکورد 2023 کمک کرد.

آکورد جدید همچنین دارای شارژ بی سیم 15 واتی تلفن هوشمند و 12 بلندگو است بوز سیستم صوتی درجه یک

با Google Assistant، رانندگان می توانند کارها را انجام دهند، در حالی که چشمان خود را به جاده و دست خود را روی فرمان نگه می دارند.

کاربران می توانند با گوگل صحبت کنند تا به راحتی با یک دوست تماس بگیرند یا پیامک ارسال کنند، یادآوری تنظیم کنند و حتی می توانند دمای ماشین را تغییر دهند.

علاوه بر این، رانندگان می‌توانند رسانه‌های خود را با درخواست از Google برای پرش به آهنگ بعدی یا بازگردانی یک پادکست فقط با صدای آنها کنترل کنند.

این شرکت گفت: «هوندا آکورد کاملاً جدید نسل یازدهم، بخش سدان‌های سایز متوسط ​​را با طراحی پیچیده و موتور استاندارد 1.5 لیتری توربو تقویت می‌کند.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا