شبکه های اجتماعی

BYD چین رویکرد محتاطانه ای را در قبال ایالات متحده در فشار جهانی خودروهای برقی اتخاذ می کند

BYD چین رویکرد محتاطانه ای را در قبال ایالات متحده در فشار جهانی خودروهای برقی اتخاذ می کند

غول خودروی الکتریکی چینی (EV). BYD در حال شروع یک گسترش سریع جهانی برای به چالش کشیدن است تسلا اما در حال حاضر در مسیر کند در زمین چمن رقیب خود گیر کرده است.

چهار منبع آگاه با تفکر مدیریت BYD گفتند در حالی که BYD به طور کامل جاه طلبی های جهانی خود را در انظار عمومی بیان نکرده است، یک فشار هماهنگ در سراسر جهان به مهم ترین تمرکز استراتژیک برای بزرگترین سازنده خودروهای برقی چین تبدیل شده است.

دو منبع گفتند، علاوه بر حرکت به سمت برخی از بازارهای اروپایی که در حال حاضر در حال انجام است، BYD بیشتر سال گذشته را صرف انجام یک مطالعه در مورد چگونگی راه اندازی یک شبکه توزیع ایالات متحده برای آخرین مدل های الکتریکی خود کرد.

آنها این مطالعه را پیشرفته و جدی توصیف کردند و توصیه‌های خاصی از شرکت مشاوره Urban Science مستقر در دیترویت در مورد تعداد شعبه‌هایی که BYD در هر ایالت و شهر نیاز دارد، و همچنین فرمت‌هایی برای فروشگاه‌های آجر و ملات توصیف کردند.

همچنین بخوانید

هرتز 25000 اجاره خودروی برقی را به رانندگان اوبر در اروپا ارائه می دهد
ویدیوی تسلا که خودران را ترویج می‌کند، به شهادت می‌رسد

یکی از مقامات BYD گفت، شتاب به سمت اعلام در نمایشگاه جهانی فناوری CES امسال در لاس وگاس، جایی که BYD قصد داشت نسل جدیدی از خودروهای الکتریکی باتری (BEVs) و پلاگین هیبریدی را برای بازار ایالات متحده به نمایش بگذارد، در حال افزایش بود.

این اعلامیه هرگز نیامد.

تنش روابط واشنگتن و پکن، احساسات ضد چینی در ایالات متحده و رئیس جمهور جو بایدنیکی از منابع گفت، حرکت این شرکت برای اولویت‌بندی تولید خانگی خودروهای برقی و باتری‌ها، همگی باعث شد BYD دکمه مکث را فشار دهد.

این منبع گفت که مدیریت BYD هنوز به این پروژه چراغ سبز نهایی نداده است و توسعه تهاجمی ایالات متحده در آینده قابل پیش بینی بعید است.

این شخص گفت: «بی وای دی رویکرد محتاطانه ای را در قبال ایالات متحده در پیش گرفته است. به تمام تنش‌های سیاسی آمریکا و چین فکر کنید و سپس به دیوانگی کل جهان فکر کنید. شما نمی‌خواهید وارد یک آشفتگی بزرگ شوید.

پروژه BYD ایالات متحده به دلیل پیچیدگی بود بایدن قانون کاهش تورم دولت (IRA)، که قوانینی را در مورد محل تامین مواد باتری وضع می کند و خودروهای برقی تولید شده در خارج از آمریکای شمالی را برای تخفیف خرید ۷۵۰۰ دلاری رد صلاحیت می کند.

چه کسی شروع به فروش خودروهایی با ضرر 7500 دلاری می کند؟ یکی دیگر از منابع گفت.

BYD از اظهار نظر در مورد این گزارش خودداری کرد.

دور برگردان

BYD که مخفف Build Your Dreams است، در سال 2022 با مجموع فروش 1.86 میلیون دستگاه BEV و پلاگین هیبریدی بزرگ ترین فروشنده جهان بود – اکثریت قریب به اتفاق در چین و با 1.3 میلیون فروش بسیار بالاتر از تسلا.

BYD همچنان از نظر خودروهای تمام الکتریکی تقریباً 400000 دستگاه از تسلا عقب تر است، اگرچه این شرکت چینی در نظر دارد فروش خود را در داخل و خارج از کشور به سرعت افزایش دهد و در سال 2022 فروش BEV خود را 184 درصد نسبت به سال قبل افزایش داده است.

مطمئنا، BYD تنها شرکت چینی در بخش خودرو نیست که به دلیل پس‌زمینه ژئوپلیتیکی و اقدامات بایدن برای ارتقای تولید محلی، جاه‌طلبی‌های خود در ایالات متحده را مهار می‌کند.

غول باتری چینی CATL برنامه ریزی خود را برای سرمایه گذاری در کارخانه های باتری در ایالات متحده و مکزیک به دلیل نگرانی از اینکه قوانین IRA در مورد تامین مواد باعث افزایش هزینه های آن می شود، کند کرده است.

شرکت آمریکایی HAAH Motors Holdings تلاش کرد تا خودروهای طراحی شده توسط شرکت دولتی چری خودرو چین را وارد کند و طرح هایی برای کارخانه ای در ایالات متحده ارائه کرد که شغل هایی را به آمریکا بیاورد.

اما این دو در سال 2021 زمانی که HAAH نتوانست پول کافی برای پیگیری را جمع آوری کند، به دلیل آنچه مدیران به عنوان نگرانی در مورد تعرفه های ایالات متحده و تنش های تجاری توصیف کردند، این کار را انجام دادند.

BYD سالهاست که اتوبوس های برقی در ایالات متحده می سازد و شهرهایی مانند لس آنجلس و لانگ بیچ را از کارخانه ای در لنکستر، کالیفرنیا، که یک دهه پیش ساخته شده است، تامین می کند.

اما وقتی صحبت از خودروهای الکتریکی می شود، رهبران BYD، از جمله رئیس وانگ چوانفودو تن از این منابع گفتند، پنج سال پیش می‌دانستند که خودروهایشان به دلیل کیفیت و سایر کاستی‌ها، آماده ورود به بازار جهانی نیستند.

آنها از آن زمان یک چرخش دور برگردان انجام داده اند.

استفاده از جدیدترین طیف خودروهای الکتریکی خود مانند سدان هان و زبانه کراس اوور، BYD در چین پیشتاز شد و به بازارهای دیگری راه یافت که از نروژ در سال 2021 شروع شد و اکنون شامل استرالیا، بریتانیا، برزیل، کاستاریکا، آلمان، ژاپن، مکزیک و سنگاپور می شود.

بی وای دی هزینه های کمتری نسبت به اکثر رقبا دارد تا در نهایت بزرگ ترین خودروساز جهان – تویوتا ژاپن – را پشت سر بگذارد، زیرا خودروهای برقی به خودروهای منتخب تبدیل می شوند.

ادغام عمودی

در میان مدت، BYD که توسط وارن بافتبه گفته دو منبع، شرکت Berkshire Hathaway در حال فروش بیش از 3 میلیون خودرو در سال در سراسر جهان است.

BYD به درخواست ها برای اظهار نظر در مورد اهداف فروش پاسخ نداد.

شرکت مشاوره‌ای جهانی LMC Automotive معتقد است که ایده فروش بیش از 3 میلیون دستگاه خودرو قبل از سال 2030 دور از ذهن نیست، اگرچه می‌گوید بیشترین فروش همچنان در چین خواهد بود.

LMC گفت توانایی BYD برای ارائه طیف کاملی از خودروهای برقی کامل جذاب و با قیمت مناسب در سطح جهانی در بازارهای اصلی و ممتاز، آرزوهای فروش آن را معتبر کرده است.

ژانگ ویبنیانگذار Yuanhao Capital Management و دهمین سهامدار بزرگ BYD در سه ماهه اول سال 2022، معتقد است که چشم انداز BYD باید حتی بهتر باشد.

او به رویترز گفت که هدف 3 میلیون دستگاه تا حدود سال 2025 در دسترس خواهد بود و BYD باید تا اوایل دهه 2030 بتواند سالانه 10 میلیون خودرو بفروشد.

ژانگ که ساخت سهام قابل توجهی در BYD را در حدود سال 2015 آغاز کرد، به رویترز گفت که این شرکت را دوست دارد زیرا رئیس آن نوعی خودروساز برقی یکپارچه عمودی و رقابتی را ایجاد کرده است. الون ماسک هنوز در تلاش برای رسیدن است.

برخلاف بسیاری از رقبا، BYD می تواند بیشتر نیازهای باتری و سیستم های برقی خود را به تنهایی برآورده کند. به گفته ژانگ، این شرکت مواد کلیدی باتری را تا حدی از معادن خود در چین تامین می‌کند و باتری‌ها و نیمه‌هادی‌های خود را می‌سازد، از جمله تراشه‌های مدیریت انرژی که اجزای حیاتی در خودروهای الکتریکی هستند.

او گفت: “به غیر از شیشه جلو و لاستیک، آنها می توانند تقریباً همه چیز را در ماشین به تنهایی بسازند. آنها شرکت ساختمانی خود را دارند که به ساخت کارخانه ها کمک می کند. به این ترتیب آنها می توانند کارها را سرعت بخشند.” من می گویم BYD در این مرحله از تسلا در دوران EV موقعیت بهتری دارد.

به گفته دو مقام تویوتا که نزدیک به مرکز تحقیق و توسعه مشترک تویوتا با BYD در شنژن هستند، هزینه توسعه محصول BYD 20 تا 30 درصد کمتر از این خودروساز ژاپنی است.

ال بدول، تحلیلگر LMC گفت: «سطح بالای یکپارچگی عمودی در زنجیره تامین باتری آن، مزیت هزینه‌ای واضحی را نسبت به خودروسازان مشابه به آن می‌دهد، و این امکان را برای گسترش سریع در داخل و خارج از چین فراهم می‌کند.»

به گفته این منابع، با وجود اینکه BYD در حال حاضر رویکرد محتاطانه ای را در قبال ایالات متحده در پیش گرفته است، اما احتمالاً در بلندمدت بر بازار خودروی ایالات متحده تمرکز خواهد کرد.

یکی گفت: «آمریکا بخش کلیدی و کلیدی این استراتژی فشار جهانی خواهد بود.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا