شبکه های اجتماعی

کوالکام رقیب تراشه اپل را در سال 2024 عرضه می کند

کوالکام رقیب تراشه اپل را در سال 2024 عرضه می کند

تراشه‌ساز کوالکام آن را عرضه خواهد کرد سیب تراشه رقابت با سیلیکون در سال آینده.

در کنگره جهانی موبایل (MWC) 2023، مدیرعامل و رئیس کوالکام کریستیانو آمون فاش کرد که اپل مودم های 5G خود را در این کشور تولید خواهد کرد آیفون 16، AppleInsider به نقل از منابع گزارش می دهد.

SoC و CPUهای سفارشی ما، باید به آن فکر کنید که اپل برای آن رقابت می کند مایکروسافت آمون گفت: اکوسیستم.

وقتی از آمون پرسیده شد که چیپ جدید چه زمانی عرضه می شود، آمون گفت: “احتمالاً دستگاه هایی را خواهیم دید که ممکن است در سال 2023 معرفی شوند.”

او افزود: «به احتمال زیاد شما در نمایشگاه CES در سال 2024 تعدادی از اعلامیه ها را خواهید دید.

در نوامبر 2021، سازنده تراشه در مورد ساخت رقیبی برای سری پردازنده های M1 اپل در آن زمان صحبت کرده بود.

با این حال، سازنده آیفون از آن زمان محدوده M2 را منتشر کرده است و طبق شایعات متعدد، تا پایان سال جاری یک M3 در مک خواهد داشت.

ماه گذشته گزارش شد که کوالکام در حال توسعه چیپست جدیدی است که با پردازنده های سری M اپل رقابت خواهد کرد.

جوایز GN - به ابزارک های مورد علاقه خود رای دهید

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا