شبکه های اجتماعی

انتظار می‌رود خودروهای ارزان‌تر رکورد فروش را به همراه داشته باشند

جنگ قیمت تسلا: انتظار می‌رود خودروهای ارزان‌تر رکورد فروش داشته باشند

تسلا سرمایه گذاران شرکت منتظرند تا ببینند چقدر است الون ماسککاهش قیمت نتیجه خواهد داد: وسیله نقلیه الکتریکی (EV) انتظار می رود که سازنده این آخر هفته رکورد فروش خود را گزارش دهد زیرا قیمت ارزان تر برچسب ها با کمک یارانه های ایالات متحده باعث افزایش تقاضا شده است.

مشکاقدام تسلا در ژانویه یک جنگ قیمتی را آغاز کرد که به ویژه در چین داغ شده بود و شرط می‌بندد که حاشیه سود پیشرو در صنعت تسلا به آن اجازه می‌دهد رقابت رو به رشد را خنثی کند و مشتریان را در یک اقتصاد ضعیف راضی کند.

بر اساس برآوردهای تحلیلگران جمع آوری شده توسط Refinitiv، تسلا ممکن است در سه ماهه منتهی به 31 مارس 430000 وسیله نقلیه تحویل داده باشد. این رقم نسبت به سه ماهه قبل 6 درصد و نسبت به سال قبل 39 درصد افزایش خواهد داشت.

انتظار می‌رود با افزایش تولید خودرو در کارخانه‌های جدید در تگزاس و برلین، و با بهبود تولید چین از قرنطینه ناشی از COVID-19، تولید افزایش یابد.

تحلیلگران انتظار دارند که تسلا قیمت ها را بیشتر کاهش دهد زیرا بسیاری از خودروسازان با کاهش قیمت ها مطابقت کرده اند و نگرانی ها در مورد تضعیف اقتصاد همچنان ادامه دارد.

دان لوی، تحلیلگر بارکلیز گفت: با توجه به اینکه تسلا احتمالاً به افزایش تولید در آستین و برلین ادامه می دهد، عرضه اضافی احتمالاً باعث کاهش بیشتر قیمت ها خواهد شد.

یارانه
در ایالات متحده، تسلا قیمت خودروهای برقی خود را تا 20 درصد کاهش داد و قیمت های پایین تر، وسایل نقلیه بیشتری را واجد شرایط دریافت یارانه 7500 دلاری آمریکا برای هر خودرو کرد.

ماسک در ماه ژانویه گفت که کاهش قیمت ها باعث افزایش تقاضا شد و نگرانی ها در مورد اقتصاد ضعیف را کم رنگ کرد.

لوی گفت که این یارانه احتمالاً باعث تقویت موقتی در ایالات متحده شده و تقاضا را به جلو می کشد.

وزارت خزانه داری ایالات متحده روز جمعه از قوانین سختگیرانه مالیاتی برای خودروهای برقی رونمایی کرد که باعث کاهش اعتبار مالیاتی در برخی مدل ها می شود و این قوانین از 19 آوریل اجرایی می شود.

بر اساس داده‌های بانک بین‌المللی بازرگانان چین، در چین، فروش خرده‌فروشی تسلا در سال منتهی به 19 مارس، در مجموع به 106915 دستگاه رسید که یکی از بهترین فصل‌های ثبت شده در تاریخ است. کاهش قیمت تسلا در چین باعث شعله‌ور شدن یک جنگ قیمتی شد و رقبای چینی از جمله BYD و Xpeng قیمت‌ها را کاهش دادند.

تسلا رشد 37 درصدی در حجم تولید را برای سال 2023 به 1.8 میلیون دستگاه پیش بینی کرد که نسبت به سرعت 40 درصدی سال 2022 کمتر است. ماسک که در سال‌های اخیر اهداف فروش بلندپروازانه‌اش برای تسلا را از دست داده است، گفت که تحویل سال 2023 ممکن است به 2 میلیون خودرو برسد، بدون اینکه اختلال خارجی وجود داشته باشد.

سهام تسلا تا کنون بیش از 65 درصد در سال جاری افزایش یافته است، به این امید که شرکت در جنگ قیمتی که شروع کرده پیروز شود، اگرچه سهام نسبت به اوج 414 دلاری خود در نوامبر 2021 بیش از 50 درصد کاهش یافته است.

سهام از روز سرمایه‌گذار شرکت در اول مارس کاهش یافته است، زمانی که ماسک در مورد اینکه سازنده خودروهای برقی چقدر زود می‌تواند یک وسیله نقلیه مقرون‌به‌صرفه‌تر و بازار انبوه را عرضه کند، کمی صحبت کرد.

جوایز GN

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا