پناهندگی و از فروش مجوز خودداری می کند

EA از تامین مالی سومین بازی آمریکایی McGee Alice، Alice: Asylum خودداری کرده است، و همچنین از فروش مجوز خودداری کرده است، زیرا Alice “بخش مهمی از کاتالوگ کلی بازی EA است”.
شاید به نظر برسد که EA به لطف بازی هایی مانند بازسازی Dead Space در حال بازگشت به برخی از کلاسیک های خود است، اما به نظر می رسد که Alice آمریکایی مک گی یکی از آنها نیست. در چند سال گذشته، مک گی تلاش کرده است تا سومین بازی Alice، Alice: Asylum را از زمین خارج کند و تا آنجا پیش رفت که یک کتابچه 414 صفحهای که کل بازی را در Patreon توضیح میداد، تهیه کرد.
اگرچه هیجان زیادی در مورد بازی سوم پیشنهادی وجود دارد، اما به نظر می رسد که این برای EA کافی نیست زیرا مک گی آمریکایی تأیید کرده است که این شرکت تامین مالی بازی سوم را رد کرده و همچنین از فروش مجوز خودداری کرده است. جدید در خود سری، به این معنی که آلیس احتمالاً برای مدتی در بلاتکلیفی گیر خواهد کرد.
در پستی در صفحه Patreon بازی، سازنده سریال American McGee گفت: “در مورد سوال بودجه، آنها در نهایت تصمیم گرفتند پروژه را بر اساس تجزیه و تحلیل داخلی IP، شرایط بازار و جزئیات پیشنهاد تولید، به تصویب برسانند. در مورد سوال مجوز، آنها پاسخ دادند که “Alice” بخش مهمی از کاتالوگ کلی بازی EA است و فروش یا صدور مجوز آن چیزی نیست که آنها در حال حاضر آماده انجام آن هستند.”
مک گی ادامه داد و گفت که او و تیمش “هر گزینه ای را برای ساخت یک بازی جدید “آلیس” به پایان رسانده اند” و اکنون که EA فعالانه فروش مجوز یا تامین مالی یک بازی را رد کرده است، راه دیگری برای شروع پروژه وجود ندارد. عنوان جدید مک گی تایید کرد که سند طراحی فعال باقی خواهد ماند، اما Patreon در خواب زمستانی خواهد بود.
اکنون که Asylum ساخته نمی شود، مک گی همچنین تأیید کرده است که این به معنای پایان زمان او در “تولید بازی به طور کلی” است، هم با Alice و هم هر بازی جدید دیگری. حتی اگر شخص دیگری به نحوی موفق شود EA را وادار به ساخت یک بازی جدید آلیس کند، مک گی تأیید کرده است که “هیچ تمایلی” برای درگیر شدن با آن یا هر محصول مرتبط با آلیس ندارد. به نظر می رسد که این واقعاً پایان بازی سوم آلیس است، حداقل با مشارکت مک گی آمریکایی.