شبکه های اجتماعی

منابع ادعا می کنند که CK Hutchison هنگ کنگ قصد دارد حداقل یک میلیارد دلار از معامله اوراق قرضه دلاری جذب کند.

منابع ادعا می کنند که CK Hutchison هنگ کنگ قصد دارد حداقل یک میلیارد دلار از معامله اوراق قرضه دلاری جذب کند.

هنگ کنگ‘s CK Hutchison Holdings به گفته دو نفری که مستقیماً از این موضوع مطلع هستند، قصد دارد حداقل یک میلیارد دلار در یک معامله اوراق قرضه دو ترانش دلاری جمع آوری کند.

مردم به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند زیرا اطلاعات هنوز عمومی نیست.

بر اساس برگه‌ای که رویترز مشاهده کرده و جزئیاتی در مورد مبلغی که به دنبال جذب آن بود، ارائه نکرده است، سی‌کی هاچیسون هفت بانک سرمایه‌گذاری را قبل از یک معامله احتمالی موظف کرده است.

بر اساس این برگه، شرکت سهامی پورت به مخابرات که متعلق به میلیاردر لی کا شینگ است، در حال بررسی انتشار اوراق قرضه 5 و 10 ساله است.

CK Hutchison بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.

این معامله با توجه به شرایط مندرج در شرایط بازار مالی است.

CK Hutchison در ماه مارس افزایش 9.5 درصدی سود خالص سال 2022 خود را به 33.5 میلیارد دلار هنگ کنگ (4.27 میلیارد دلار) گزارش کرد که به کمک یکباره سود 10 میلیارد هنگ کنگ از ادغام ها و معاملات خرید کمک کرد.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا