شبکه های اجتماعی

راننده تسلا با بی توجهی کامل خودران با جریمه جدید مواجه شد

راننده تسلا با بی توجهی کامل خودران با جریمه جدید مواجه شد

متعلق به ایلان ماسک تسلا گفته است رانندگانی که در حین کار با مجموعه کامل خودران (FSD) این شرکت بی توجه باشند، با جریمه جدیدی نسبت به قبلی مواجه خواهند شد.

مطابق با تسلاراتی، رانندگان تسلا اکنون از دسترسی به این شرکت محروم خواهند شد بتا کامل خودران برنامه برای “تقریبا دو هفته” اگر آنها را نگه نمی دارد وسیله نقلیه تشخیص بی توجهی از اپراتور.

خودران کامل تعلیق (بتا) – برای حداکثر ایمنی و مسئولیت پذیری، در صورت تشخیص استفاده نادرست، استفاده از سیستم کاملاً خودران (بتا) به حالت تعلیق در خواهد آمد. استفاده نادرست زمانی است که شما یا راننده دیگری از وسیله نقلیه خود، پنج «اجباری» دریافت کنید خلبان خودکار بر اساس آخرین یادداشت انتشار به‌روزرسانی نرم‌افزار تسلا.

همچنین بخوانید

مرسدس برای ساخت شبکه شارژ خودروهای الکتریکی خود
مدیر عامل Stellantis بیانیه فناوری را با کامیون Ram ارائه می دهد

“جلوگیری زمانی است که سیستم اتوپایلوت پس از دریافت چندین هشدار صوتی و تصویری به دلیل بی توجهی توسط راننده، در بقیه سفر خاموش می شود. خلاص شدن از طریق راننده به عنوان استفاده نادرست به حساب نمی آید و از راننده انتظار می رود. دست خود را روی فرمان نگه دارید. و همیشه مراقب خود باشید. استفاده از هر وسیله دستی در حین استفاده از Autopilot مجاز نیست.”

تسلا در جریمه قبلی خود، Full Self-Driving را غیرفعال کرد و راننده را به طور موقت از برنامه بتا حذف کرد و فقط خودروساز تصمیم می‌گیرد که راننده چه زمانی می‌تواند دوباره وارد برنامه شود.

بر اساس این گزارش، کاربران تا شش ماه قبل از فعال شدن مجدد امتیازات خودروهایشان، تعلیق را گزارش کردند.

در همین حال، تسلا اعلام کرد که قصد دارد «روز سرمایه‌گذار» را در 1 مارس 2023 برگزار کند، جایی که در مورد یک پلت فرم جدید خودرو بحث خواهد کرد.

این شرکت اطلاعاتی را در توییتر به اشتراک گذاشت که در آن گفت: “ما قصد داریم روز سرمایه گذار تسلا در سال 2023 را در 1 مارس 2023 میزبانی کنیم.”

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا