شبکه های اجتماعی

ایالات متحده از تسلا در مورد توییت ماسک در مورد عملکرد نظارت بر راننده سوال می کند

ایالات متحده از تسلا در مورد توییت ماسک در مورد عملکرد نظارت بر راننده سوال می کند

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه (NHTSA) گفت که در تماس است تسلا درباره یک توییت مدیر اجرایی الون ماسک در مورد عملکرد نظارت بر راننده نوشت.

توییتی در 31 دسامبر به رانندگانی که بیش از 10000 مایل پیموده اند، از «خودرانی کامل» تسلا استفاده می کنند (FSD) سیستم نرم افزاری باید بتواند «نقش فرمان» را غیرفعال کند، هشداری که به رانندگان دستور می دهد تا فرمان را نگه دارند تا اطمینان حاصل کنند که توجه دارند. ماسک پاسخ داد: “موافقم، به روز رسانی در ژانویه ارائه می شود.”

NHTSA روز دوشنبه گفت که “برای جمع آوری اطلاعات بیشتر با تسلا در تماس است.” آسوشیتدپرس پیشتر بیانیه NHTSA را گزارش کرده بود. تسلا بلافاصله اظهار نظر نکرد.

آژانس ایمنی خودرو تایید کرد که سوالات مربوط به توییت ماسک در ارتباط با بررسی نقص مداوم 830000 خودروی تسلا با سیستم کمک راننده Autopilot و تصادف با خودروهای اضطراری پارک شده است.

همچنین بخوانید

تسلا در سنگاپور در موجودی خودروهای برقی تخفیف می دهد
راننده تسلا با بی توجهی کامل خودران با جریمه جدید مواجه شد

NHTSA در حال بررسی است که آیا وسایل نقلیه تسلا به اندازه کافی از توجه رانندگان اطمینان حاصل می کنند یا خیر، و قبلاً گفته شد که شواهد حاکی از آن است که رانندگان در اکثر تصادفات مورد بررسی با استراتژی هشدار تسلا که به دنبال جلب توجه راننده است، پیروی کرده اند و سؤالاتی در مورد اثربخشی آن ایجاد می کند.

تسلا نرم‌افزار 15000 دلاری FSD را به‌عنوان افزونه‌ای به فروش می‌رساند که خودروهایش را قادر می‌سازد خطوط خود را تغییر داده و به‌طور مستقل پارک کنند. این ویژگی استاندارد “Autopilot” آن را تکمیل می کند، که خودروها را قادر می سازد بدون دخالت راننده در خطوط خود هدایت کنند، شتاب بگیرند و ترمز کنند. هر دو سیستم از عملکرد نظارت بر فرمان استفاده می کنند.

ماه گذشته، NHTSA اعلام کرد که دو تحقیق ویژه جدید در مورد تصادفات مربوط به خودروهای تسلا که گمان می رود از سیستم های کمک راننده پیشرفته استفاده می شود، آغاز کرده است. از سال 2016، NHTSA بیش از سه دوجین بررسی تصادف ویژه تسلا را آغاز کرده است که در آن سیستم های کمک راننده پیشرفته مانند Autopilot مشکوک به استفاده از 19 مورد مرگ در تصادف بودند.

در دسامبر 2021، NHTSA تحقیقاتی را در مورد تصمیم تسلا مبنی بر اجازه دادن بازی‌ها به مسافران بر روی صفحه نمایش لمسی وسط جلو که 580000 وسیله نقلیه را از روی خودرو پوشش می‌دهد، باز کرد.بازی مسافری“در مورد نگرانی های حواس پرتی راننده.

به گفته آژانس، بلافاصله پس از آغاز تحقیقات، تسلا به NHTSA گفت که اجازه پخش بازی های ویدیویی بر روی صفحه نمایش وسایل نقلیه را در حالی که خودروهایش در حال حرکت هستند را متوقف می کند.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا