شبکه های اجتماعی

زیمنس، SAP می گویند پیش نویس قانون داده اتحادیه اروپا اسرار تجاری را در معرض خطر قرار می دهد

زیمنس، SAP می گویند پیش نویس قانون داده اتحادیه اروپا اسرار تجاری را در معرض خطر قرار می دهد

مارگرت وستاگر، معاون اجرایی اروپا در کنفرانس خبری درباره قانون حاکمیت داده در کمیسیون اروپا در بروکسل، بلژیک

سازنده نرم افزار تجاری آلمانی شیره و شرکت مهندسی آلمان زیمنس به غول های فناوری ایالات متحده در انتقاد از پیش نویس قوانین اتحادیه اروپا در مورد استفاده از داده های تولید شده توسط ابزارهای هوشمند و سایر کالاهای مصرفی پیوسته اند.

کشورهای اتحادیه اروپا و قانونگذاران اتحادیه اروپا در حال کار بر روی جزئیات قانون داده ها هستند که توسط کمیسیون اروپا در سال گذشته پیشنهاد شده بود، قبل از اینکه بتواند به عنوان قانون تصویب شود.

این پیش نویس قانون، که داده های مصرف کنندگان و شرکت های اتحادیه اروپا را پوشش می دهد، بخشی از مجموعه قوانینی است که با هدف محدود کردن قدرت غول های فناوری ایالات متحده و کمک به اتحادیه اروپا برای دستیابی به اهداف دیجیتال و سبز خود انجام می شود.

انتقادهای ایالات متحده شامل این است که قانون پیشنهادی بسیار محدود کننده است، در حالی که شرکت های آلمانی می گویند مقرراتی که شرکت ها را مجبور به اشتراک گذاری داده ها با اشخاص ثالث برای ارائه خدمات پس از فروش یا سایر خدمات مبتنی بر داده می کند، می تواند به خطر بیفتد. اسرار تجارت.

این شرکت‌ها در نامه‌ای مشترک به رئیس کمیسیون، اورسولا فون در لاین، رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا نوشتند: «این خطر رقابت پذیری اروپا را با اجبار به اشتراک‌گذاری داده‌ها – از جمله دانش اصلی و داده‌های طراحی – نه تنها با کاربر، بلکه با اشخاص ثالث تضعیف می‌کند. مارگرت وستاگر و تیری برتون، مدیر صنعتی اتحادیه اروپا.

آنها می‌گویند: «در عمل، این می‌تواند به این معنا باشد که شرکت‌های اتحادیه اروپا باید داده‌ها را برای رقبای کشورهای ثالث، به ویژه آن‌هایی که در اروپا فعالیت نمی‌کنند و حفاظت‌های قانون داده در برابر آن‌ها بی‌اثر خواهد بود، افشا کنند».

امضاکنندگان نامه مورخ 4 مه که رویترز آنها را مشاهده کرد شامل مدیران ارشد دو شرکت زیمنس هلث‌اینرز، شرکت فناوری پزشکی آلمان Brainlab، شرکت نرم‌افزار آلمانی DATEV و گروه لابی‌گری DIGITALEUROPE بودند.

این نامه خواستار تدابیری شد که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد از درخواست‌ها برای به اشتراک گذاشتن داده‌ها در مواردی که اسرار تجاری، امنیت سایبری، سلامت و ایمنی در خطر است امتناع کنند و دامنه دستگاه‌های تحت پوشش این قانون نباید گسترش یابد.

با توجه به مقرراتی که به مشتریان اجازه می دهد بین ارائه دهندگان ابری مختلف جابجا شوند، این شرکت ها گفتند که این قانون باید آزادی قراردادی را با اجازه دادن به مشتریان و ارائه دهندگان برای توافق بر روی قراردادهایی که برای هر مورد تجاری بهترین نتیجه را دارد حفظ کند.

فیس بوکتوییترلینکدین



پایان مقاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا