برنامه نویسی

پایگاه و چرخش – انجمن DEV

یو، بچه ها چه خبره

نمی دونم پایه ای که تو پست دوم درست کردم یادتون هست یا نه. خوب، من آن یکی را پرینت سه بعدی کردم (تصویر 1)، و در کل پایه خوبی بود، اما به اندازه کافی عمیق نبود. من در این پایگاه تغییراتی ایجاد کردم. من از تابع SolidEdit استفاده کردم و قسمت بالای این شی را کشیده بودم. این باعث طولانی‌تر شدن آن در جهت Z شد، چیزی که من می‌خواستم. من همچنین از تابع لبه فیله استفاده کردم تا کناره ها کمی خمیده تر شوند (تصویر 2).

توضیحات تصویر(تصویر 1)

توضیحات تصویر(تصویر 2)

من همچنین می خواستم یک ویژگی به این برجک اضافه کنم. من می‌خواستم دوربینی اضافه کنم تا چهره افراد را تشخیص دهد و مشخص کند که به چه کسی شلیک می‌کند. این توپ‌های زرد رنگ Nerf را شلیک می‌کند، بنابراین من به جایی برای نگهداری آنها نیاز دارم. قطر گرد حدود 14.5 میلی متر است (تصویر 3). من یک ویدیوی YouTube را برای تمام مشخصات توپ هایی که استفاده خواهم کرد پیوند داده ام.

توضیحات تصویر(تصویر 3)

ویدیوی یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=vaA_xTaRa7I&t=135s

من همچنین در حال ارائه ایده هایی در مورد چگونگی ادامه دادن به چرخش چیز بودم. قصد دارم قسمت دیگری را طراحی و پرینت سه بعدی کنم تا حرکت برجک را تسهیل کنم. من واقعاً می خواهم تمام این قطعات را قبل از برنامه نویسی دریافت کنم و واقعاً در این زمینه پیشرفت کنم.

قدم بعدی من ساختن چند چرخ دنده خواهد بود و امیدوارم خیلی بد خراب نشود. اما AYY F**K آن را، ما توپ. هنوز تا محصول نهایی فاصله زیادی است.

توضیحات تصویر

اما این نگاهی گذرا از آنچه در انبار است است. در حال حاضر، بزرگترین سوال چرخش آن است. من به این چیز نیاز دارم تا بتوانم یک 360 انجام دهم. بنابراین، وقت آن است که ایده های خود را شروع کنم و فقط آن را پایین بیاورم.

خب، این آپدیتی است که من تا الان دارم، و دفعه بعد، امیدوارم بتوانم کل این مشکل چرخشی را حل کنم. یک بار دیگر از شما برای خواندن این مطلب متشکرم، و اگر نظری دارید، آن را در زیر کامنت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا