ارز دیجیتال

شرکت پشت سر استیبل کوین BUSD بایننس در گفتگو با SEC – در اینجا جدیدترین

شرکت پشت سر استیبل کوین BUSD بایننس در گفتگو با
چارلز کاسکاریلا، مدیرعامل پاکسوس. منبع: اسکرین شات ویدیو، تلویزیون یوتیوب/CNBC

Paxos، یک پلتفرم زیرساخت بلاک چین و ناشر استیبل کوین Binance USD (BUSD) بایننس در حال مذاکره با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده در مورد تصمیم آن برای در نظر گرفتن استیبل کوین یک امنیت است.

به گزارش رویترز، چارلز کاسکاریلا، مدیرعامل Paxos در ایمیلی به کارمندان گفت که Paxos در حال انجام “بحث های سازنده” با کمیسیون در مورد BUSD است و افزود که آنها گفتگو را به صورت خصوصی ادامه خواهند داد.

کاسکاریلا با اشاره به اینکه شرکت مایل است از موضع خود مبنی بر اینکه BUSD یک امنیت نیست از طریق دادخواهی دفاع کند، گفت: “ما درگیر بحث های سازنده با SEC هستیم و مشتاقانه منتظر ادامه این گفتگو در خصوصی هستیم.”

Paxos صادرکننده BUSD است، یک استیبل کوین مرتبط با Binance، بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان. BUSD یک به یک با دلار آمریکا مرتبط است.

هفته گذشته، تنظیم‌کننده‌های ایالت نیویورک به Paxos دستور دادند تا از ضرب توکن‌های جدید BUSD خودداری کند. در یک هشدار مصرف کننده، وزارت خدمات مالی ایالت نیویورک گفت که این دستور را “در نتیجه چندین مسئله حل نشده مربوط به نظارت Paxos بر روابط خود با Binance” صادر کرده است.

متعاقباً مشخص شد که SEC این شرکت را به دلیل صدور BUSD تهدید کرده است. این آژانس استدلال کرد که BUSD یک اوراق بهادار ثبت نشده در نظر گرفته می شود.

پس از محدودیت های نظارتی، Paxos اعلام کرد که از 21 فوریه صدور توکن های جدید BUSD را متوقف می کند، اما حداقل تا فوریه 2024 به پشتیبانی و بازخرید توکن ها ادامه می دهد.

Paxos می گوید که شراکت با بایننس دیگر به نفع آنها نیست

در این ایمیل، کاسکاریلا گفت که تصمیم برای پایان دادن به همکاری با بایننس در شرایطی اتخاذ می‌شود که این رابطه «دیگر با اولویت‌های استراتژیک کنونی ما همخوانی ندارد». او افزود که ارتباطات با دستورالعمل NYDFS و SEC در مورد BUSD به مشارکت با Binance مربوط نمی شود.

مدیرعامل Paxos افزود که این شرکت همچنان در حال همکاری با SEC برای انتشار درخواست خود برای دریافت مجوز آژانس تسویه حساب و با دفتر کنترل کننده ارز ایالات متحده (OCC) برای دریافت تاییدیه نهایی برای منشور بانک اعتماد ملی خود است.

همانطور که گزارش شده است، بایننس همچنین در بحبوحه افزایش نظارت نظارتی در ایالات متحده، به فراتر از Paxos و استیبل کوین های مبتنی بر دلار نگاه می کند.

پاتریک هیلمن، مدیر ارشد استراتژی بایننس، هفته گذشته در مصاحبه ای گفت که چندین نهاد خصوصی و دولتی علاقه مند به همکاری با صرافی برای راه اندازی یک استیبل کوین دیگر، که ممکن است مبتنی بر دلار نباشد، نشان داده اند.

هیلمن در مصاحبه ای با فوربس بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت: فرصت های بسیار جالبی به خصوص در اروپا و خاورمیانه وجود دارد.

شایان ذکر است که Changpeng Zhao، مدیر عامل Binance نیز ایده انتشار یک استیبل کوین غیر دلاری توسط صرافی را مطرح کرده است. در توییتر پست، CZ گفت که این شرکت در حال بررسی سایر صادرکنندگان و استیبل کوین های غیر مبتنی بر دلار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا