ارز دیجیتال

پلیس سنگاپور تحقیقاتی را در مورد آزمایشگاه فراری رمزارز دو کوون و ترافرم آغاز کرد – او کجاست؟

پلیس سنگاپور تحقیقاتی را در مورد آزمایشگاه فراری رمزارز دو
دو کوون منبع: اسکرین شات ویدیو، Terra / YouTube

مقامات سنگاپور تحقیقاتی را در مورد آزمایشگاه های Terraform Do Kwon، نهادی که استیبل کوین TerraUSD را توسعه داده است، آغاز کرده اند.

طبق گزارش دوشنبه بلومبرگ، پلیس سنگاپور بیانیه ای ایمیلی ارسال کرد و اعلام کرد که “تحقیقات در رابطه با آزمایشگاه های Terraform آغاز شده است.” وی افزود که تحقیقات “در جریان است” و کوون در حال حاضر در ایالت شهر نیست.

این اعلامیه کمتر از یک ماه پس از آن منتشر شد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) از بنیانگذار Terra، Do Kwon و سازمانش Terraform Labs به دلیل کلاهبرداری از اوراق بهادار شکایت کرد.

“[The SEC] کمیسیون در آن زمان گفت: امروز شرکت های Terraform Labs PTE Ltd و Do Hyeong Kwon مستقر در سنگاپور را به سازماندهی یک کلاهبرداری چند میلیارد دلاری در اوراق بهادار دارایی های رمزنگاری شده شامل یک استیبل کوین الگوریتمی و سایر اوراق بهادار دارایی های کریپتو متهم کرد.

SEC همچنین ادعا کرد که آزمایشگاه های Kwon و Terraform بیش از 10000 بیت کوین را از پروژه خود انتقال داده اند و از طریق یک بانک سوئیسی پول نقد می کنند.

Kwon یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل آزمایشگاه Terraform مستقر در سنگاپور است، شرکتی که استیبل کوین TerraUSD را توسعه داده است. به‌اصطلاح استیبل‌کوین الگوریتمی قرار بود از طریق ترکیبی از الگوریتم‌ها و مشوق‌های معامله‌گران شامل یک توکن خواهر، لونا، ارزش 1 دلار ثابت داشته باشد.

با این حال، استیبل کوین در ماه مه سال گذشته پس از موجی از فروش به بازار کریپتو، پیوند دلاری خود را از دست داد. در حالی که آزمایشگاه Terraform موفق شد تا حدی میخ را با خرید 2 میلیارد دلار UST تعمیر کند، ادامه فروش این وجوه را تخلیه کرد، توکن خواهر UST LUNA را افزایش داد و قیمت LUNA و UST را کاهش داد.

دو کوون کجاست؟

پس از فروپاشی فاجعه بار اکوسیستم Terra، مقامات کره جنوبی تحقیقاتی را در مورد این پروژه آغاز کردند زیرا سرمایه گذاران شکایتی را علیه Kwon ارائه کردند. تا سپتامبر سال گذشته، این کشور حکم بازداشت دو کوون را صادر کرد.

در ماه دسامبر، دادستان های کره جنوبی ادعا کردند که دو کوون در صربستان “پنهان شده است” و از نیروی پلیس این کشور اروپایی خواستند که او را به آنها تحویل دهد. دادستان ها گفتند که او در ماه سپتامبر و پس از ترک کره جنوبی به مقصد سنگاپور در حوالی زمان سقوط هواپیما از طریق دبی به صربستان نقل مکان کرده است.

کوون به اتهام نقض قانون بازار سرمایه و ارتکاب کلاهبرداری تحت تعقیب است، اتهاماتی که او آنها را رد کرده و آنها را “با انگیزه سیاسی” خوانده است. اما تا کنون، او پیشنهاد اقامت خود در صربستان را نه تایید و نه رد کرده است.

برخی از کارشناسان قبلاً ادعا کرده بودند که صربستان می تواند یک مخفیگاه بالقوه برای کوون باشد زیرا هرگز معاهده استرداد با کره جنوبی را امضا نکرده است. بدون این، کارشناسان می گویند که دادستان های کره جنوبی ممکن است در تنگنا قرار بگیرند.

در اوایل سال جاری، گروهی از مقامات کره جنوبی به منظور یافتن مکان Do Kwon به صربستان سفر کردند. دادستانی سئول این خبر را تایید کرد و خاطرنشان کرد که یک مقام ارشد وزارت دادگستری نیز هیئت را همراهی می‌کرد.

شایان ذکر است، موج اخیر ورشکستگی‌هایی که شرکت‌های رمزنگاری را تحت تأثیر قرار داد، عمدتاً از سقوط TerraUSD نشات گرفت. پس از سقوط این پروژه، تعدادی از شرکت‌های ارز دیجیتال معروف، از جمله FTX و Three Arrows Capital اعلام ورشکستگی کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا