برنامه نویسی

جاوا موثر – ثابت – انجمن DEV

از رابط ها برای تعریف انواع استفاده کنید

این مجموعه بر اساس درک موضوعات مرتبط با کتاب با تمرکز بر خلاصه است.

رابط ها

ما می دانیم که وقتی یک کلاس یک رابط را پیاده سازی می کند، آن رابطی که پیاده سازی کرده است می تواند به عنوان یک نوع استفاده شود.
ما همیشه باید در نظر داشته باشیم که هنگام ایجاد یک رابط، می‌توانیم در نظر داشته باشیم که با نمونه‌هایی از کلاس‌هایی که آن را پیاده‌سازی می‌کنند، چه کاری ممکن است انجام شود.
بیایید تصور کنیم که ما کلاس هایی داریم که رفتاری مرتبط با پرداخت دارند، یعنی قابل پرداخت هستند، این نشان می دهد که کلاس هایی وجود دارند که اعمال مربوط به این موضوع را مجاز می دانند.

توضیحات تصویر

درست نیست

آنچه در هنگام استفاده از رابط ها صحیح در نظر گرفته نمی شود.
ما از اینترفیس ها برای هر چیزی غیر از تعریف ایده ای از آنچه که می توان با کلاس هایی که آنها را پیاده سازی می کنند انجام داد استفاده می کنیم.
مثالی که در این کتاب ذکر شده ایجاد یک “رابط ثابت” است که در آن تنها هدف گروه بندی ثابت ها برای استفاده توسط کلاس های دیگر است.
این رویکرد صحیح تلقی نمی شود.

دلیل آن این است که رابط‌ها فقط باید دارای ثابت‌هایی برای پیاده‌سازی داخلی باشند و نه اینکه در پیاده‌سازی‌های خود در دسترس قرار گیرند.
به هر حال، شرایطی وجود دارد که ما نیاز به ایجاد یک ثابت در اینترفیس و/یا کلاس داریم و نباید از آن بترسیم زیرا ثابت واقعاً مستقیماً به هدف کلاس و رابط مرتبط است.

به یاد داشته باشید اگر

به یاد داشته باشید که بهترین راه برای ایجاد ثابت ها در جاوا از طریق Enum یا به عنوان یک کلاس ابزار غیر قابل نمایش است.
و استفاده از Interfaces را برای این منظور در نظر نمی گیریم.
رابط ها فقط باید برای تعریف انواع استفاده شوند نه برای گروه بندی ثابت ها.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا