برنامه نویسی

این 6-1 را امتحان کنید. کلاس صف را بهبود بخشید

Summarize this content to 400 words in Persian Lang
می توانید از اصلاح کننده استفاده کنید خصوصی برای ایجاد یک پیشرفت مهم در کلاس صف در بخش Try This 5-2 Chapter 5 توسعه یافته است. در آن نسخه، همه اعضای کلاس Queue از دسترسی استاندارد استفاده می کنند که اساساً عمومی به عبارت دیگر، برنامه‌ای که از Queue استفاده می‌کند می‌تواند مستقیماً به آرایه زیربنایی دسترسی داشته باشد و احتمالاً به عناصر آن دسترسی نداشته باشد. از آنجایی که هدف یک صف، ارائه یک لیست “اول وارد، اولین خروج” است، اجازه دسترسی خارج از نظم مطلوب نیست. همچنین آیا ممکن است یک برنامه نویس مخرب مقادیر ذخیره شده در ایندکس ها را تغییر دهد؟ putloc ه getloc، بنابراین در صف دستکاری می شود. خوشبختانه، با استفاده از مشخص کننده به راحتی می توان از این نوع مشکلات جلوگیری کرد خصوصی.

هدف:با اعمال اصلاح کننده دسترسی خصوصی برای محافظت از اعضای داخلی کلاس، کلاس Queue را از بخش “Try This 5-2” بهبود دهید.

مراحل بهبود:کلاس اصلی را کپی کنیدکلاس Queue اصلی را از بخش “Try This 5-2” در فایل جدیدی به نام Queue.java کپی کنید.

اصلاح کننده خصوصی را اعمال کنید:اصلاح کننده خصوصی را به اعضای داخلی کلاس Queue اضافه کنید:

آرایه q که عناصر صف را ذخیره می کند.
ایندکس‌های putloc و getloc که عملیات درج و حذف را در صف مدیریت می‌کنند.

می توانید از اصلاح کننده استفاده کنید خصوصی برای ایجاد یک پیشرفت مهم در کلاس صف در بخش Try This 5-2 Chapter 5 توسعه یافته است. در آن نسخه، همه اعضای کلاس Queue از دسترسی استاندارد استفاده می کنند که
اساساً عمومی به عبارت دیگر، برنامه‌ای که از Queue استفاده می‌کند می‌تواند مستقیماً به آرایه زیربنایی دسترسی داشته باشد و احتمالاً به عناصر آن دسترسی نداشته باشد. از آنجایی که هدف یک صف، ارائه یک لیست “اول وارد، اولین خروج” است، اجازه دسترسی خارج از نظم مطلوب نیست. همچنین
آیا ممکن است یک برنامه نویس مخرب مقادیر ذخیره شده در ایندکس ها را تغییر دهد؟ putloc ه getloc، بنابراین در صف دستکاری می شود. خوشبختانه، با استفاده از مشخص کننده به راحتی می توان از این نوع مشکلات جلوگیری کرد خصوصی.

هدف:
با اعمال اصلاح کننده دسترسی خصوصی برای محافظت از اعضای داخلی کلاس، کلاس Queue را از بخش “Try This 5-2” بهبود دهید.

مراحل بهبود:
کلاس اصلی را کپی کنید
کلاس Queue اصلی را از بخش “Try This 5-2” در فایل جدیدی به نام Queue.java کپی کنید.

اصلاح کننده خصوصی را اعمال کنید:
اصلاح کننده خصوصی را به اعضای داخلی کلاس Queue اضافه کنید:

  • آرایه q که عناصر صف را ذخیره می کند.
  • ایندکس‌های putloc و getloc که عملیات درج و حذف را در صف مدیریت می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا