شبکه های اجتماعی

Italvolt مجوز فناوری باتری از StoreDot اسرائیل را صادر می کند

Italvolt مجوز فناوری باتری از StoreDot اسرائیل را صادر می کند

باتری ساز خودروهای برقی مشروب خورد مجوز فناوری باتری شارژ سریع را از استارت آپ اسرائیلی دریافت می کند StoreDot به گفته این شرکت ها، برای تولید باتری های لیتیوم یونی در کارخانه ای که در حال جمع آوری بودجه برای ساخت آن در ایتالیا است.

در بیانیه Italvolt، بدون مشخص کردن مقدار، آمده است که Italvolt حداقل مقدار باتری های تولید شده در کارخانه را برای کسب و کار و مشتریان StoreDot محدود خواهد کرد.

StoreDot، که سرمایه گذاران آن شامل بخش کامیون آن زمان است دایملر، اکنون مرسدس بنز، BP، VinFast، ولوو، پولستار و سامسونگ، سلول های باتری با شارژ سریع را برای خودروهای الکتریکی با استفاده از الکترودهای غنی از سیلیکون توسعه می دهد که سلول ها را قادر می سازد سریعتر شارژ شوند.

هدف آن ایجاد سلول‌هایی است که تا سال 2024 قادر به ارائه 100 مایل (161 کیلومتر) برد با یک شارژ 5 دقیقه‌ای هستند، که تا سال 2032 به 2 دقیقه کاهش می‌یابد، و باعث می‌شود وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) برای مشتریان بالقوه‌ای که از زمان‌های شارژ طولانی‌تر فعلی منصرف شده‌اند، جذاب‌تر شوند.

قابلیت شارژ سریع همچنین می‌تواند به تولیدکنندگان خودروهای برقی کمک کند تا بسته‌های باتری کوچک‌تری نصب کنند و در نتیجه هزینه خودروهای خود را کاهش دهند.

در حال حاضر StoreDot مجوز فناوری را به شریک تولیدی خود می دهد انرژی حوا برای تولید باتری در چین و ارسال به مشتریان در چین و کره.

این همکاری شریک تولیدی نزدیک‌تر به مشتریان در اروپا، Chief را برای آن فراهم می‌کند دورون مایرزدورف اجرایی به رویترز گفت.

ایتال ولت یکی از معدود استارت آپ های باتری است که سعی در جمع آوری پول و ایجاد یک صنعت داخلی اروپایی باتری برای رقابت با غول های آسیایی دارند که بر فروش جهانی تسلط دارند.

شرکتی که توسط لارس کارلستروم، در حال مذاکره با یک سرمایه گذار نهادی برای تامین مالی 500 میلیون یورویی (541 میلیون دلاری) در بخش های مختلف در طول سال 2023 است که با آن می تواند تولید را آغاز کند. کارلستروم گفت.

در مجموع، نیروگاه 45 گیگاوات ساعتی تا 3 میلیارد یورو هزینه خواهد داشت.

این شرکت همچنین در حال مذاکره با دولت ایتالیا برای تامین مالی است، اما گفت که “برای به اشتراک گذاشتن ارقام دقیق خیلی زود است.”

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا