شبکه های اجتماعی

مدیاتک، طراح تراشه برتر تایوان، “به سرعت” تمرکز خود را به خودروها، هوش مصنوعی تغییر می دهد

مدیاتک، طراح تراشه برتر تایوان،

تایوان تراشه شرکت طراحی مدیاتک تمرکز منابع بیشتر بر روی تراشه‌های ماشین‌ها و هوش مصنوعی محاسبات به عنوان مشتریان گوشی های هوشمند خود با مازاد عرضه و تورم و عدم قطعیت اقتصاد کلان باعث کاهش تقاضا برای لوازم الکترونیکی مصرفی می شود.

“ما قطعا منابع خود را بسیار بسیار سریع به سمت حوزه های خودرو و محاسبات سوق می دهیم، زیرا این حوزه ها رشد ما را در سه تا پنج سال آینده فراهم خواهند کرد.” شرکت مدیاتک مدیر اجرایی ریک تسای به تماس درآمد گفت.

او گفت: “در این محیط بسیار سخت، ما افراد را کاهش نمی دهیم. ما نیز افزایش نمی دهیم. نکته مهم تخصیص این منابع گرانبها است.”

Tsai گفت که همه، از جمله MediaTek، عجله داشتند تا ادعا کنند که قادر به پشتیبانی از Generative هستند هوش مصنوعی، مانند ChatGPT.

Tsai گفت: “ما مطمئن هستیم که می توانیم این قابلیت را به مشتریان خود ارائه دهیم.”

تسای گفت که مدیاتک سرمایه گذاری زیادی روی هوش مصنوعی می کند زیرا حوزه های جدیدی که این شرکت روی آن تمرکز کرده است، همگی به محاسبات مربوط می شوند. به عنوان مثال، توسعه وسایل نقلیه خودران به تراشه های هوش مصنوعی نیاز دارد.

در حالی که تقاضای گوشی های هوشمند در سه ماهه اول کم بوده است، این شرکت انتظار دارد نشانه هایی از بهبود در اواخر سال جاری باشد.

تسای گفت: «تقاضا برای برخی از لوازم الکترونیکی مصرفی مانند گوشی‌های هوشمند ضعیف‌تر از آن چیزی است که ما انتظار داشتیم». از آنجایی که مشتریان نسبت به تقاضای آتی محتاط هستند، انتظار داریم درآمد تلفن همراه ما در سه ماهه دوم ثابت باشد و در نیمه دوم بهبود یابد.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا