گوگل قوانینی را برای سخنرانان مهمان HQ پس از بحث بر سر مورخ هندی تعیین می کند


OAKLAND: Alphabet Inc گوگل طبق ایمیلهای شرکت رویترز، این هفته قوانینی را برای دعوت از سخنرانان مهمان به دفاتر خود، چند روز پس از لغو سخنرانی یک مورخ هندی که گروههای به حاشیه رانده شده و نگرانیهای آنها را تحقیر کرده بود، معرفی کرد.
خط مشی منتشر شده جدیدترین تلاش گوگل برای حفظ فرهنگ باز و در عین حال رسیدگی به تقسیماتی است که با افزایش نیروی کار ظاهر شده اند.
کارگران گوگل و سایر شرکتهای بزرگ فناوری در سالهای اخیر بر سر سیاست و برابری نژادی و جنسیتی با هم درگیر شدهاند و اعتراض کردهاند. همچنین، Alphabet، Apple Inc و Amazon.com Inc همگی با انگیزه های سازماندهی اتحادیه روبرو هستند که خواسته های آنها شامل اتخاذ سیاست های مترقی از سوی شرکت ها است.
قوانین بلندگوی گوگل که توسط رویترز مشاهده شده است، خطری را برای برند ناشی از مذاکرات خاص ذکر می کند و از کارگران می خواهد که “در نظر بگیرند که آیا دلیل تجاری برای میزبانی از سخنران وجود دارد و آیا رویداد مستقیماً از اهداف شرکت ما پشتیبانی می کند.”
خواستار اجتناب از موضوعاتی است که میتواند «فرهنگ تعلق Google» را مختل کند یا تضعیف کند و تکرار میکند که سخنرانان از حمایت از نامزدهای سیاسی و اقدامات رأیگیری منع شدهاند.
سخنگوی گوگل گفت: “ما همیشه مفتخر بوده ایم که میزبان سخنرانان خارجی در گوگل هستیم، زیرا آنها فرصت های خوبی برای یادگیری و ارتباط برای کارمندان ما فراهم می کنند.” رایان لامونت به رویترز گفت. روند به روز شده “اطمینان حاصل می کند که این رویدادها مفید هستند و به یک محیط کاری سازنده کمک می کنند.”
ایمیلی که این خطمشی را به مدیران معرفی میکند، میگوید که مجموعهای از دستورالعملها را متحد و شفاف میکند.
بررسی دقیقتر، فرهنگ آزاد و دانشگاهمانندی را که گوگل از زمان آغاز به کار خود برای آن ارزشمند بوده، تهدید میکند. اما یک محل کار که جذابتر به نظر میرسد میتواند نیروی کار متنوعتری را جذب کند که ممکن است به Google در توسعه محصولات با جذابیت گستردهتر کمک کند.
در سالهای اخیر، اختلافات داخلی در معرض دید عموم قرار گرفت، گوگل را به افزایش تعدیل محتوا در تابلوهای پیام محل کار و کاهش دفعات جلسات در سراسر شرکت سوق داد.
رقبای مانند متا پلتفرم شرکت همچنین سیاست هایی برای دعوت از سخنرانان دارند.
در گوگل، سخنرانان شامل نامزد ریاست جمهوری وقت ایالات متحده بودند باراک اوباما، سرآشپز مشهور عایشه کاری و کریم عبدالجبار ستاره سابق بسکتبال.
RILED تا
مناقشات بر سر سخنرانان حداقل از ماه آوریل، گوگل را به هم ریخته است، زمانی که گفت کینه داخلی باعث شد تا سخنرانی در مورد سیستم اجتماعی مذهبی کاست هند توسط نویسنده Thenmozhi Soundararajan، که از افرادی که به دلیل تعصب طبقاتی محروم هستند را لغو کند.
اعضای یک گروه داخلی هندو از سونداراراجان شکایت کرده بودند و لفاظی های او را تحریک آمیز توصیف کردند، اتهامی که او آن را متعصبانه می خواند.
طبق یک پیام داخلی، حداقل یکی از منتقدان دعوت از راجیو مالهوترا را برای تعادل پیشنهاد کرد. مالهوترا، یک کارآفرین فناوری که خود را نویسنده مخالف توصیف می کند، فعالانی مانند سونداراراجان را به عنوان “مار” خطاب کرده و از سیاست های اقدام مثبتی که گروه های طبقه پایین تر را تبلیغ می کند، انتقاد کرده است.
گروه هندو در گوگل در نهایت طبق یک دعوتنامه، Malhotra را برنامه ریزی کردند تا درباره نفوذ جهانی مثبت هند صحبت کند. اما طبق اعلامیه بعدی، سازمان دهندگان روز 10 نوامبر، یک روز قبل از سخنرانی برنامه ریزی شده در دفاتر گوگل در سیلیکون ولی، لغو کردند.
بر اساس پیامی که برای درخواست شکایات ارسال شده بود، برخی از کارگران در مورد Malhotra به مدیریت ارشد شکایت کردند. یک سند مرتبط سازماندهی شده توسط اتحادیه کارگران آلفابت، یک سازمان کارگری که از گوگل درخواست کرده است تا از کاست در سیاست های عدم تبعیض خود نام ببرد، اشاره می کند که مالهوترا همجنس گرایی را یک وضعیت پزشکی و اسلام را به عنوان یک نیروی مخرب توصیف کرده است.
مالهوترا به رویترز گفت که از جوامع به حاشیه رانده شده حمایت می کند اما با “سیاسی کردن سوگیری ها به شیوه هایی که جوامع را از هم جدا می کند و آنها را در برابر استعمار خارجی آسیب پذیر می کند” مخالف است.
بر اساس پیامهای بین کارمندان، اجازه دادن به سخنرانی او پس از لغو سخنرانی سونداراراجان، استانداردی متناقض بود.
خطمشی جدید سخنران بیان میکند که کارگران «باید یک پیشنهاد ارائه کنند و آن را تأیید کنند» توسط یک تیم بازبینی «متقابل کارکردی». درخواست ها حداقل 12 هفته قبل از یک رویداد موظف هستند.
در این بیانیه آمده است: «قبل از برقراری تماس با گوینده و/یا نماینده آنها منتظر پاسخ باشید. “عدم پیروی از این فرآیند نقض خطمشیهای Google است.”
فیس بوکتوییترلینکدین