فنی 1.97 میلیون روپیه در “کلاهبرداری مربوط به پیک”، نحوه عملکرد این جنایت سایبری جدید ضرر می کند.


مورد دیگری شبیه به بزرگترین مورد اخیر کلاهبرداری سایبری مورد گزارش شده در دهلی جایی که یک پزشک زن بیش از 4.5 کرور روپیه ضرر کرده است در بمبئی گزارش شده است. یک زن متخصص فناوری اطلاعات از شهر توسط کلاهبرداران سایبری که ظاهراً ظاهراً ظاهر شده بودند، 1.97 میلیون روپیه فریب خورده است. مواد مخدر مسئولان بخش پلیس گفت که مجرمان سایبری ادعا کردند که شماره Aadhaar او با حساب های بانکی مجرمان مرتبط است. این حادثه زمانی آشکار شد که این زن یک خانه را به خانه منتقل کرد صنوبر با پلیس در دهلی جرایم سایبری جنایتکاران نیز ادعا کردند که از “بخش مواد مخدر ماهاراشترا” هستند. این پرونده نیز با تماس تلفنی با قربانی مبنی بر “بسته فدرال اکسپرس” که “توقیف” شده بود آغاز شد.
مجرمان سایبری ادعا کردند که از بخش مواد مخدر هستند
با توجه به شکایت او، او از یک فرد ناشناس تماس گرفت که ادعا می کرد از یک شرکت پیک است. او به قربانی گفت که بسته او برای تایوان به دلیل برخی مشکلات پردازش نشده است.
“قربانی به تماس گیرنده گفت که هیچ بسته ای به تایوان نفرستاده است. تماس گیرنده به او گفت که اگر بسته متعلق به او نیست، باید به صورت آنلاین به پلیس مراجعه کند زیرا حاوی پنج پاسپورت، دو کارت اعتباری و مقداری مواد مخدر است.” ” این مقام گفت. وی ادامه داد: «سپس تماسگیرنده تماس را به فرد دیگری منتقل کرده که مدعی است از اداره کلانتری بوده و با توجه به اینکه پرونده مربوط به مواد مخدر است، تماس را به مسئول «اداره مواد مخدر» منتقل کرده است.
از زنان برای دانلود درخواست شد اسکایپ برنامه
این شخص که به عنوان یک مسئول مواد مخدر ظاهر شده بود، شماره Aadhaar او را خواست و به او گفت که این شماره به سه حساب بانکی مجرمان مرتبط است و برای حل مشکل باید برنامه اسکایپ را دانلود کند. بر این اساس، قربانی اسکایپ را در گوشی خود دانلود کرد و به دنبال آن تماس گیرنده ID اپلیکیشن خود را به او داد که در نام کاربری “بخش مواد مخدر” ذکر شده بود. در اسکایپ، متهم چند عکس از متخلفانی را که پلیس آنها را دستگیر کرده بود به او نشان داد و گفت که آنها همان مجرمانی هستند که حساب های بانکی آنها با شماره Aadhaar او مرتبط است.
در مورد دهلی نیز، کلاهبرداران او را در تماسهای اسکایپ بردند و شبکه پیچیدهای از دروغها را ایجاد کردند و به نوبه خود خود را به عنوان پلیس از آندری ایستگاه پلیس، RBI مقامات، الف DCP از جانب پلیس بمبئی، کاراگاهان گمرک و پلیس از بخش مواد مخدر.
از او خواست پولی را برای تأیید واریز کند
سپس نامه ای برای او فرستاد که در آن به «اداره مواد مخدر» اشاره شده بود. او از قربانی در مورد حساب های بانکی اش سؤال کرد و به او گفت که هر کدام 98888 روپیه از دو حساب برای تأیید واریز کند. او همچنین به او گفت که این مبلغ پس از تأیید به حساب او برگردانده می شود.
مقتول پس از مدتی انتظار متوجه شد که به دلیل واریز نشدن پول به حسابش فریب خورده است و به دنبال آن به کلانتری رفت و از کلاهبرداران ناشناس شکایت کرد.
فیس بوکتوییترلینکدین
نظر برتر
سامیت کومار کومار
5 ساعت قبل
مردم هنوز از پروتکل های اولیه ایمنی سایبری آگاه نیستند
پایان مقاله