بررسی کد در درخواست کشش GitHub از کد ویژوال استودیو

انجام بررسی کد 📖 در یک درخواست کششی GitHub بدون ترک کد ویژوال استودیو؟ آسان! 👇
هفته گذشته نحوه ایجاد یک PR از VSCode را یاد گرفتیم، امروز خواهیم دید که چگونه آن را بررسی کنیم. اسپویلر: میتوانید از افزونهای که هفته گذشته نصب کردهاید این کار را انجام دهید
من در این ویدئو تمام مزایای بررسی درخواست کشش از ویرایشگر را به نمایش خواهم گذاشت، با بررسی شعبه با یک کلیک شروع می کنم تا بتوانید آن را به صورت محلی کامپایل کرده و آن را آزمایش کنید.
Aaaand حتی بیشتر وجود دارد، همانطور که پیش بینی می شد، این بخشی از یک سری از سه ویدیو است، بنابراین… یک ویدیو دیگر در چند روز آینده منتشر می شود!
https://www.youtube.com/watch?v=DSl-L6B_Qb4
طرفدار محتوای ویدیویی نیستید؟ اشکالی ندارد، طبق معمول مفاهیم توضیح داده شده در ویدیو را به صورت مکتوب نیز یادداشت می کنم!
(منظورم اینه که اگه میخوای ویدیو رو ببینی و لایک بذاری خیلی عالی میشه! 😄)
افزونه رسمی GitHub را نصب کنید
(اگر هفته گذشته افزونه را نصب کرده اید، می توانید از این مرحله رد شوید!)
اولین کاری که باید انجام دهید نصب رسمی است درخواست ها و مشکلات GitHub Pull پسوند برای کد ویژوال استودیو. میتوانید با جستجوی «GitHub» یا با کلیک کردن اینجا، آن را در بازار پیدا کنید.
توجه داشته باشید: مطمئن شوید که گیج نشوید، پسوندی به نام “GitHub” یک افزونه قدیمی و منسوخ است. مورد جدید «درخواستها و مشکلات GitHub Pull» نام دارد.
به محض نصب افزونه، نماد جدیدی را در نوار فعالیت در سمت چپ کد ویژوال استودیو مشاهده خواهید کرد:
با باز کردن آن برای اولین بار از شما می خواهد که وارد GitHub شوید، فقط روی دکمه کلیک کنید و یک تب مرورگر باز می شود که می توانید به حساب GitHub خود وارد شوید.
فایل های تغییر یافته
اولین چیزی که هنگام انتخاب درخواست کشش از نوار کناری متوجه می شوید فایل های تغییر یافته است.
با کلیک بر روی یکی از آنها، یک ویرایشگر Diff باز می شود تا با مقایسه آنها با شاخه پایه، تغییرات ایجاد شده در فایل را مشاهده کنید.
نمای کلی درخواست بکشید
اگر روی “توضیحات” از نوار کناری کلیک کنید، نمای کلی درخواست کشش را مشاهده خواهید کرد:
از اینجا می توانید تمام اطلاعات مربوطه را که می توانید در رابط کاربری وب در GitHub نیز بیابید، مشاهده کنید. اگرچه این فقط خواندنی نیست، اما می توانید به طور کامل با آن از ویرایشگر تعامل داشته باشید.
برای مثال میتوانید برچسبها، واگذارندگان، بازبینها و حتی نظرات را ویرایش کنید.
نظرات را اضافه کنید
صحبت از نظرات شد، ما فقط دیدیم که می توانید مقداری را به درخواست کشش اضافه کنید، اما همچنین می توانید نظرات را به خطوط خاصی از کد و فایل ها اضافه کنید!
تعامل رابط کاربری مانند GitHub است، می توانید با کلیک بر روی شماره خط و سپس کلیک بر روی دکمه “افزودن نظر” یا با کشیدن ماوس بر روی خطوطی که می خواهید نظر دهید، نظر اضافه کنید، در صورت نظر چند خطی. .
شعبه را بررسی کنید
احتمالاً جالبترین ویژگی افزونه، امکان بررسی شاخه درخواست کشش مستقیماً از ویرایشگر است. این به شما مزایای زیادی می دهد، به عنوان مثال می توانید کد را به صورت محلی اجرا و بسازید تا بتوانید برنامه خود را آزمایش کنید.
در صورتی که خط لوله CI/CD در جای خود ندارید (البته باید حداقل CI) انجام دهید، همچنین می توانید تست ها را به صورت محلی اجرا کنید تا مطمئن شوید که موفق می شوند.
اقدامات GitHub را بررسی کنید
صحبت از CI/CD شد، همچنین میتوانید وضعیت گردش کار GitHub Actions را مستقیماً از ویرایشگر بررسی کنید!
ویرایش برگه ها
قبل از اینکه آن را یک روز بنامیم، میخواهم یکی دیگر از ویژگیهای جالب برنامه افزودنی را به شما نشان دهم: امکان ویرایش برگهها و سازماندهی فیلترها در نوار کناری.
اگر ماوس را روی آنها نگه دارید، متوجه یک نماد مداد خواهید شد. روی آن کلیک کنید! تنظیمات vscode محلی شما را باز می کند و می توانید متوجه این قسمت از پیکربندی شوید:
githubPullRequests.queries": [
{
"label": "Waiting For My Review",
"query": "is:open review-requested:${user}"
},
{
"label": "Assigned To Me",
"query": "is:open assignee:${user}"
},
{
"label": "Created By Me",
"query": "is:open author:${user}"
},
],
آیا برچسب ها را می شناسید؟ اینها موارد پیشفرض هستند که برگههای شما را هنگام نصب افزونه تعریف میکنند! شما می توانید آنها را به هر چیزی که می خواهید تغییر دهید، به عنوان مثال من یکی را برای PR که در آن به من اشاره شده است، با افزودن یک عنصر جدید به آرایه اضافه کردم:
{
"label": "Pull Requests where I've been mentioned",
"query": "is:open mentions:${user}"
}
نحو بسیار ساده است، روی برچسب شما … برچسب! و در پرس و جو می توانید نحوه فیلتر شدن PR ها را همانطور که در GitHub پرس و جو می کنید تعریف کنید.
نتیجه
برای امروز همین است!
هفته گذشته نحوه ایجاد یک درخواست کشش از کد ویژوال استودیو را یاد گرفتیم و امروز دیدیم که چگونه آن را بررسی کنیم. چه کسی می داند در قسمت 3 چیست! هفته آینده چه خواهیم آموخت؟ خوب.. میدونم ولی بهت نمیگم! 😜
هفته آینده می بینمت!
با تشکر از خواندن این مقاله، امیدوارم برای شما جالب بوده باشد!
من اخیراً سرور Discord خود را راه اندازی کردم تا در مورد منبع باز و توسعه وب صحبت کنم، با خیال راحت به آن بپیوندید: https://discord.gg/bqwyEa6We6
آیا مطالب من را دوست دارید؟ ممکن است در نظر داشته باشید که در کانال یوتیوب من مشترک شوید! برای من خیلی معنی داره ❤️
میتوانید اینجا پیدایش کنید:
با خیال راحت من را دنبال کنید تا در صورت انتشار مقالات جدید مطلع شوید 😉
