شبکه های اجتماعی

دانشمندان هندی امواج گرانشی را شناسایی کردند که در فضا زمزمه ایجاد می کند

دانشمندان هندی امواج گرانشی را شناسایی کردند که در فضا زمزمه ایجاد می کند

در ابتدا، تیمی از دانشمندان از هند، ژاپن و اروپا شواهدی از این موضوع پیدا کردند امواج گرانشی در جهان. این تیم شامل محققانی از موسسه فناوری هند، Roorkee (IIT-R).

بر اساس نتایج منتشر شده در دو مقاله مهم در مجله Astronomy and Astrophysics، این تیم داده‌های تپ‌اخترها را با استفاده از شش تلسکوپ رادیویی حساس جهان، از جمله بزرگترین تلسکوپ هند، uGMRT، رصد کردند.

تپاختر یک ستاره نوترونی بسیار مغناطیسی است که پرتوهای تابش الکترومغناطیسی را از قطب های مغناطیسی خود ساطع می کند.

همچنین بخوانید

در اینجا توضیح می دهیم که چرا فضانوردان دچار خارش می شوند، عفونت های ویروسی در فضا ایجاد می شود

این تلسکوپ، واقع در پونا، توسط مرکز ملی اخترفیزیک رادیویی (NCRA) اداره می‌شود و در کشف موج‌هایی در بافت فضا-زمان، که امواج گرانشی نانو هرتز نامیده می‌شوند، نقش بسزایی داشت. چنین امواجی همچنین از یک جفت سیاهچاله هیولای رقصنده سرچشمه می گیرند که تصور می شود کرورها بار سنگین تر از خورشید ما هستند.

صدای ناخوشایند بی امان این امواج گرانشی از تعداد زیادی جفت سیاهچاله عظیم، زمزمه جهان ما را ایجاد می کند.

“این نتایج به دلیل سال ها تلاش بسیاری از دانشمندان، از جمله محققان اولیه شغلی و دانشجویان دوره کارشناسی به اوج خود رسیده است. من بسیار سپاسگزارم که IIT Roorkee پروفسور آروموگام، گروه فیزیک، IIT Roorkee، گفت: توانسته است به طور مداوم به روش های مختلف در دستیابی به این نتایج کمک کند.

همچنین بخوانید

فضاپیمای ESAs برای کشف اسرار تاریک جهان که این هفته پرتاب می شود

چگونه تپ اخترها به تشخیص امواج کمک کردند
تپ اخترها ساعت های کیهانی نامیده می شوند و پرتوهای رادیویی را ساطع می کنند که به صورت چشمک از زمین به طور منظم دیده می شوند. ستاره شناسان با استفاده از تلسکوپ های رادیویی این پرتوها یا سیگنال ها را رصد می کنند.

آلبرت انیشتین گفت که امواج گرانشی زمان رسیدن این امواج رادیویی را تغییر می‌دهند و بر تیک‌های اندازه‌گیری شده ساعت‌های کیهانی ما تأثیر می‌گذارند. به دلیل زمان نامنظم رسیدن امواج رادیویی از تپ اخترها، این نتیجه حاصل شد که جهان پر از امواج گرانشی است.

از آنجایی که این تغییرات بسیار کوچک هستند، ستاره شناسان به تلسکوپ های حساس و مجموعه ای از تپ اخترها نیاز دارند تا این تغییرات را از سایر اختلالات جدا کنند.

این تیم همچنین متشکل از اعضای آرایه زمان بندی تپ اختر اروپا (EPTA) و آرایه زمان بندی تپ اختر هندی کنسرسیوم (InPTA) و همچنین دانشجوی دکترا، به سینگا اشاره کرد.

فیس بوکتوییترلینکدین



پایان مقاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا