سامسونگ تا سال 2050 از پلاستیک های 100% بازیافتی در تمامی گوشی های موبایل خود استفاده خواهد کرد


سامسونگ الکترونیک گفت که هدف آن گسترش استفاده از مواد سازگار با محیط زیست به همه موارد است گوشی های هوشمند محصولات در سال های آینده
به گزارش خبرگزاری یونهاپ، بزرگترین سازنده گوشی های هوشمند جهان اعلام کرد که قصد دارد از مواد پلاستیکی بازیافتی در تمام گوشی های پرچمدار جدید گلکسی خود استفاده کند و تا سال 2025 استفاده از پلاستیک در بسته بندی را متوقف کند.
همچنین قصد دارد تا سال 2050 از قطعات پلاستیکی 100% بازیافتی در تمامی محصولات گوشی های هوشمند خود استفاده کند.
ممکن است بپرسید که کمپین ما چه تأثیری بر محیط زیست زمین میتواند داشته باشد، اما این مقدار بسیار قابل توجه است سامسونگپارک سونگ سان، معاون اجرایی و رئیس تیم تحقیق و توسعه مکانیکی بخش تجربه موبایل سامسونگ، طی یک نشست مطبوعاتی در سئول گفت: مجموعه محصولات گسترده این شرکت.
او افزود: «ما فکر میکنیم که میتواند بازتابهای کوچک اما معنیداری برای هر مشتری داشته باشد.
در اوایل فوریه، سامسونگ گوشیهای پرچمدار جدید گلکسی اس را در سه مدل – گلکسی اس 23، گلکسی اس 23 پلاس و مدل لوکس گلکسی اس 23 اولترا، عرضه کرد.
Galaxy S23 Ultra سامسونگ برای پیشبرد تلاشهای پایداری خود از 12 قطعه داخلی و خارجی ساخته شده از مواد سازگار با محیط زیست استفاده میکند که در مقایسه با نسل قبلی خود شش قطعه افزایش یافته است.
مدل گلکسی اس 23 و پلاس هر کدام از 11 قطعه از این قبیل استفاده می کنند.
گلکسی اس 23 اولترا از پلاستیک های بازیافتی بطری های PET دور ریخته شده در قاب پشتی و جلویی و از آلومینیوم بازیافتی در کلید کناری، کلید تنظیم صدا و سینی سیم استفاده می کند.
به گفته غول فناوری، مدل لوکس همچنین از شیشه جلو و عقب استفاده می کند که به طور متوسط حاوی 22 درصد محتوای بازیافتی است.
سامسونگ اعلام کرد که استفاده از پلاستیک های بازیافتی متصل به اقیانوس در سری جدید پرچمدار می تواند از آلودگی بیش از 15 تن تورهای ماهیگیری دور ریخته شده در اقیانوس ها تا سال 2023 جلوگیری کند.
پارک گفت که سامسونگ به طور مشترک با شرکای خود برای افزایش بازیافت مواد کمیاب مانند طلا و کبالت کار کرده است.
وی افزود: «از آنجایی که ما معتقدیم تلاشهای (پایداری) بخشی از مسئولیت اجتماعی شرکتها است، سعی میکنیم هر گونه تأثیر بر قیمتها را به حداقل برسانیم و بار قیمت را به دوش مصرفکنندگان منتقل نکنیم.
فیس بوکتوییترلینکدین