شبکه های اجتماعی

بریتانیا از قابلیت های سایبری برای مقابله با دشمنان آنلاین استفاده می کند: GCHQ

بریتانیا از قابلیت های سایبری برای مقابله با دشمنان آنلاین استفاده می کند: GCHQ

دولت بریتانیا هکرها آژانس جاسوسی GCHQ روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای نادر درباره فعالیت سایبری تهاجمی خود گفت که عملیات‌هایی را علیه شبه‌نظامیان، کمپین‌های اطلاعات نادرست مورد حمایت دولت و تلاش‌ها برای مداخله در انتخابات آغاز کرده‌اند.

این حملات در سه سال گذشته توسط نیروهای مخفی انجام شده است نیروی سایبری ملی (NCF)، یک واحد هک عملیاتی از سال 2020 متشکل از جاسوسان و مقامات دفاعی از بریتانیانیروهای مسلح و ستاد ارتباطات دولت (GCHQ)، آژانس استراق سمع در بیانیه ای گفت.

جرمی فلمینگ، مدیر GCHQ گفت: «در دنیایی که به طور فزاینده‌ای متزلزل‌تر و به هم پیوسته است، کشورها برای اینکه یک قدرت سایبری واقعاً مسئول باشند، باید بتوانند در فضای سایبری با دشمنان رقابت کنند و با آنها رقابت کنند.»

این بیانیه در کنار مقاله ای 28 صفحه ای منتشر شد که “برای نشان دادن جنبه هایی از اینکه چگونه بریتانیا یک قدرت سایبری مسئول است” منتشر شد. در مورد جزئیات این عملیات توضیحی نداد.

موقعیت بریتانیا به عنوان یک قدرت هک پیشرو در رقابت در کنار ایالات متحده با کشورهایی از جمله روسیه، چین و ایران مدت‌هاست که شناخته شده است، اما به ندرت به آن اذعان شده است.

در سال 2018، GCHQ مجموعه ای از حملات خود را علیه دولت اسلامی فاش کرد. بریتانیا از زمان تأسیس خود اطلاعات کمی در مورد فعالیت های NCF ارائه کرده است.

در این بیانیه، بدون ذکر جزئیات، آمده است که NCF از زمانی که شروع به فعالیت کرد، از قابلیت‌های سایبری تهاجمی خود برای محافظت از استقرار نظامی در خارج از کشور و “برهم زدن گروه‌های تروریستی” استفاده کرده است.

هکرهای دولت بریتانیا همچنین با کمپین های اطلاعات نادرست دولتی مقابله کرده و برای “کاهش تهدید مداخله خارجی در انتخابات دموکراتیک” تلاش کرده اند.

در مقاله همراه با بیانیه اشاره ای نشده است که هکرهای بریتانیایی برای مقابله با کدام کشورهای منتشر کننده اطلاعات نادرست تلاش کرده اند. با این حال، این بیانیه خاطرنشان کرد که “کشورهایی مانند روسیه و ایران به طور معمول عملیات سایبری از انواع مختلف را به منظور انتشار اطلاعات نادرست انجام می دهند”.

GCHQ گفت: “کار NCF مخفی است و بنابراین ما جزئیات عملیات فردی را فاش نمی کنیم. در واقع گاهی اوقات هدف این است که دشمنان متوجه نمی شوند که اثراتی که تجربه می کنند نتیجه یک عملیات سایبری است.”

“این ابهام می تواند به تقویت اثر شناختی کمک کند.”

در این بیانیه، جیمز بابیج، افسر اطلاعاتی GCHQ با 30 سال سابقه به عنوان فرمانده NCF معرفی شد.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا