شبکه های اجتماعی

مایکروسافت تا سال 2025 100 هزار زن جوان را در زمینه امنیت سایبری مهارت خواهد داد

مایکروسافت تا سال 2025 100 هزار زن جوان را در زمینه امنیت سایبری مهارت خواهد داد

مایکروسافت گفت که در حال آغاز مشارکت های جدید تحت خود است Ready4Cybersecurity برنامه ای در آسیا برای مهارت آموزی و صدور گواهینامه 100000 زن جوان و جوانانی که در امنیت سایبری کمتر حضور دارند تا سال 2025.

این دومین سال از برنامه Ready4Cybersecurity است و این شرکت گفت که مشارکت های جدید فرصت های شغلی در امنیت سایبری را افزایش می دهد، شکاف استعدادها را پر می کند و نیروی کار متنوع امنیت سایبری ایجاد می کند.

ما متعهد به همکاری با آموزش و پرورش محلی، غیرانتفاعی، دولت و سازمان‌های تجاری، از طریق برنامه‌هایی مانند Ready4Cybersecurity، برای توسعه مشارکت‌ها و ابتکارات برای بهبود دسترسی به مهارت‌های امنیت سایبری و توانمندسازی بیشتر زنان و جوامع محروم برای دنبال کردن حرفه‌ای در این صنعت حیاتی هستیم. ” مانجو داسمانا، مدیر امور خیریه منطقه ای – آسیا، مایکروسافت در بیانیه ای گفت.

برنامه Ready4Cybersecurity مایکروسافت، که بخشی از ابتکار جهانی مهارت در امنیت سایبری است، به طور خاص برای ایجاد مسیرهای جایگزین برای توانمندسازی جوانان کم نمایندگی که می خواهند در امنیت سایبری کار کنند، طراحی و مدیریت شده است.

به گفته این شرکت، پیش‌بینی می‌شود که 3.5 میلیون شغل در زمینه امنیت سایبری در سال 2025 در سراسر جهان پر شود، با افزایش 350 درصدی تقاضا برای افراد دارای مهارت‌های امنیت سایبری طی یک دوره هشت ساله.

با توجه به اینکه زنان تنها 25 درصد از نیروی کار امنیت سایبری در سطح جهان را تشکیل می دهند، فرصت برای زنان برای کار در امنیت سایبری بسیار زیاد است.

از طریق مشارکت عمومی و خصوصی، غول فناوری گفت که Ready4Cybersecurity دسترسی به مهارت‌ها و گواهینامه‌های اساسی و میانی امنیت سایبری شناخته شده توسط صنعت را برای جمعیت‌های به‌طور سنتی محروم می‌کند تا به آنها کمک کند واجد شرایط نقش‌های آزاد شوند – با ۷۵ درصد از افراد آموزش دیده برای زنان. .

از زمان راه‌اندازی برنامه Ready4Cybersecurity در سال 2022، مایکروسافت بیش از 19800 نفر از جوامع محروم را آموزش داده است و تا 18300 ابتکار مهارت سایبری را ارائه کرده است.

مایکروسافت ابتکارات Cybershikshaa for Educators را در سال 2022 راه اندازی کرد تا به ارائه آموزش مهارت های امنیت سایبری به 400 عضو هیئت علمی در 100 موسسه کمک کند.

در ماه ژانویه، مایکروسافت همکاری خود را با موسسه ملی الکترونیک و فناوری اطلاعات اعلام کرد.پرستوها) برای آموزش جوانان در مهارت های امنیت سایبری برای مشاغل در هند.

هدف از این همکاری فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای 1100 جوان محروم در سال آزمایشی است و انتظار می‌رود 3500 فراگیر آموزش ببینند و فرصت‌های کارآموزی یا اشتغال را در زمینه امنیت سایبری دریافت کنند.

مایکروسافت همچنین با TATA STRIVE برای آموزش اساتید و دانشجویان در 11 دانشگاه و کالج در زمینه امنیت سایبری همکاری می کند.

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا