شبکه های اجتماعی

چت ربات استارتاپ هوش مصنوعی تحت حمایت گوگل می تواند رمان ها را در چند ثانیه بخواند

چت ربات استارتاپ هوش مصنوعی تحت حمایت گوگل می تواند رمان ها را در چند ثانیه بخواند

همانطور که پیاده سازی فناوری هوش مصنوعی (AI) در حال افزایش است، چت ربات های مجهز به هوش مصنوعی کارآمدتر می شوند. یکی از این نمونه ها این است کلودربات چت توسط آنتروپیک، یک استارت آپ هوش مصنوعی با پشتیبانی گوگل. این استارت آپ که توسط مهندسان سابق OpenAI تأسیس شده بود، ادعا کرد که ربات چت آنها اکنون می تواند حدود 75000 کلمه را در چند ثانیه بخواند.

در اعلامیه ای در مورد افزایش قابلیت کلود، آنتروپیک ادعا کرد که پنجره زمینه را از 9K به 100K توکن افزایش داده اند که با حدود 75000 کلمه مطابقت دارد.

توکن ها واحدهای اساسی متن یا کد هستند که یک مدل زبان بزرگ (LLM) AI از آنها برای پردازش و تولید زبان استفاده می کند. نشانه ها می توانند کاراکترها، کلمات، زیرکلمه ها یا سایر بخش های متن یا کد باشند.

همچنین بخوانید

ابزار تبدیل متن به موسیقی AI 39MusicLM39 Google39 اکنون برای عموم باز است

افزایش پنجره زمینه رمز به این معنی است که کسب و کارها اکنون می توانند صدها صفحه مطلب را برای کلود ارسال کنند تا هضم و تجزیه و تحلیل کند. همچنین به این معنی است که مکالمه با کلود می تواند ساعت ها یا حتی روزها ادامه داشته باشد.

در مقایسه، محدودیت نشانه برای ChatGPT حدود 3000 کلمه است، گزارش The Verge می گوید. همچنین اشاره کرد که GPT-4 OpenAI حدود 8000 توکن را پردازش می کند و یک مدل عرضه محدود GPT-4 می تواند تا 32000 توکن را مدیریت کند.

همچنین بخوانید

توضیح داده شد که PaLM 2 جدیدترین مدل زبان هوش مصنوعی گوگل چیست

کلود “گتسبی بزرگ” را در 22 ثانیه خواند
به گفته آنتروپیک، کل متن رمان گتسبی بزرگ را در Claude-Instant بارگذاری کرد که از 72000 توکن پشتیبانی می کند و یک خط را اصلاح کرده است. هنگامی که از مدل خواسته شد تفاوت بین متن اصلی و متن اصلاح شده را تشخیص دهد، در عرض 22 ثانیه به پاسخ صحیح پاسخ داد.

در مقایسه، یک فرد به طور متوسط ​​می تواند 100000 نشانه متن را در حدود 5 ساعت بخواند (طبق تحقیق در Science Direct). همچنین انسان ها برای هضم، به خاطر سپردن و تجزیه و تحلیل آن اطلاعات به زمان بیشتری نیاز دارند.

اخیرا، آنتروپیک قوانینی را برای روش آموزشی «هوش مصنوعی قانونی» خود با هدف کاهش نگرانی‌ها در مورد شفافیت، ایمنی و تصمیم‌گیری در سیستم‌های هوش مصنوعی وضع کرده است.

فیس بوکتوییترلینکدین



پایان مقاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا