برنامه نویسی

کد کاری کافی نیست – انجمن DEV

که در فلسفه طراحی نرم افزارJohn Ousterhout استدلال می کند که تلاش فقط برای کد کار کافی نیست. او این را رویکرد می نامد که طرز فکر انجام هرچه سریعتر آینده ایده آل نیست برنامه نویسی تاکتیکی.
برنامه‌نویسی تاکتیکی علاوه بر پیچیدگی بیش از حد غیرضروری نتیجه می‌دهد زیرا زمان کافی برای ارائه راه‌حلی با طراحی خوب برای مشکل شما صرف نمی‌شود. این رویکرد منطقی به نظر می رسد زیرا برخی از توسعه دهندگان باید در محیط های پرفشار عمل کنند. با توجه به اینکه ضرب الاجل بعدی در کمین است و با هدف کارکرد کد در سریع ترین زمان ممکن، ایده خوبی به نظر می رسد. متأسفانه، دستیابی به کد کار در مدت زمان کوتاه اغلب شامل میانبرهایی است. هر میانبر کوچک پیچیدگی کد ما را افزایش می دهد که در دراز مدت به کیفیت سیستم های نرم افزاری ما آسیب می رساند.

برای Ousterhout برعکس برنامه نویسی تاکتیکی است برنامه نویسی استراتژیک که نیاز به تفکر بلندمدت و طرز فکر متفاوت دارد. یک توسعه دهنده استراتژیک کدهایی را که به خوبی طراحی شده است فدای زمان تحویل سریعتر نمی کند. Ousterhout ما را تشویق می کند تا راه حل های مختلفی برای یک کار خاص ارائه دهیم و با بهترین طراحی ادامه دهیم. البته این رویکرد زمان بیشتری دارد، اما Ousterhout استدلال می‌کند که در درازمدت مفید است و من فکر می‌کنم اکثر ما موافق هستیم.
کار در یک پایگاه کد خوب طراحی شده با پیچیدگی های کمتر، ما را قادر می سازد نه تنها ویژگی های جدید را سریعتر توسعه دهیم، بلکه منجر به اشکالات کمتری در سیستم های نرم افزاری ما می شود.

شخصاً فکر می‌کنم وقتی در حال توسعه نرم‌افزار هستیم، فکر کردن به این دو رویکرد بسیار مهم است. من معتقدم که هیچ یک از ما عمداً به یک سیستم پیچیدگی اضافه نمی کنیم، اما به دلیل ضرب الاجل ها و فشار خارجی ممکن است به خود بگوییم که میانبرهای کوچکی که انتخاب می کنیم خیلی بد نیستند. متأسفانه، تنها زمان میزان پیچیدگی ناشی از میانبرهای ما را آشکار خواهد کرد.
بیایید با پیچیدگی مبارزه کنیم و از میانبرهای زیاد برای زمان تحویل سریعتر اجتناب کنیم.
من متقاعد شده ام که در دراز مدت نتیجه خواهم داد!

عکس روی جلد توسط GR Stockss در Unsplash

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا