TSMC قصد دارد دومین کارخانه ژاپنی را برای تولید تراشه های رده بالا بسازد


شرکت تولید نیمه هادی تایوان در نظر دارد کارخانه تولید تراشه دوم را در این کشور احداث کند ژاپن برای ساخت تراشه های 5 و 10 نانومتری از نیمه دوم دهه، نیکان کوگیو روزنامه گزارش داد.
این تصمیم میتواند به ژاپن کمک کند تا تولید نیمهرساناهای پیشرفته را احیا کند، که آن را به عنوان یک نیاز کلیدی برای رشد اقتصادی آتی تحت تأثیر فناوریهای دیجیتال جدید میبیند.
TSMCنیککان، کارخانه دوم ژاپن در ژاپن بیش از 1 تریلیون ین (7.4 میلیارد دلار) هزینه خواهد داشت. کوگیو گفت.
همچنین بخوانید


وقتی از TSMC در مورد این گزارش سوال شد، به اظهارات مدیرعامل CC Wei در آخرین تماس سه ماهه درآمد خود در ژانویه اشاره کرد که این شرکت در حال بررسی ساخت کارخانه دوم در ژاپن است و گفت که چیزی برای اضافه کردن ندارد.
سازنده پیشرو تراشه های منطقی پیشرفته در جهان، اولین کارخانه ریخته گری خود را در ژاپن در جزیره کیوشو می سازد و تولید نیمه هادی های 12 و 16 نانومتری قرار است سال آینده آغاز شود.
دولت ژاپن به TSMC یارانه 476 میلیارد ینی یا تقریباً نیمی از هزینه مورد انتظار کارخانه پیشنهاد داده است. شرکت سونی گروپ و سازنده قطعات خودرو Denso Corp، که از تراشه های خود استفاده خواهد کرد، نیز سرمایه گذار هستند.
فیس بوکتوییترلینکدین