برنامه نویسی

🛡 راهنمای ساده برای استفاده از PMD در برنامه خود

🛡 نحوه اعمال PMD به عنوان ابزاری SAST برای برنامه خود

در دنیای توسعه مدرن ، جایی که حملات سایبری هر روز در حال افزایش است ، امنیت دیگر نمی تواند برای پایان باقی بماندبشر یکی از مؤثرترین راه های محافظت از برنامه های شما استفاده از آن است SAST (تست امنیت برنامه استاتیک) از ابتدای توسعه در این مقاله ، من نحوه استفاده را به شما نشان خواهم داد PMD، یک ابزار تجزیه و تحلیل استاتیک رایگان که به تمیز ، کارآمد و با خطرات امنیتی کمتری کمک می کند.


pmd PMD چیست؟

PMD ابزاری با منبع باز است که کد منبع را تجزیه و تحلیل می کند (عمدتا در جاوا ، اما همچنین از Apex ، JavaScript ، XML ، در میان دیگران پشتیبانی می کند) و تشخیص می دهد:

  • کد تکراری
  • متغیرهای بلااستفاده
  • اظهارات ساختاری ضعیف
  • کد بیش از حد پیچیده
  • شیوه های برنامه نویسی بد

اگرچه این امر فقط بر امنیت متمرکز نیست ، اما توانایی آن در شناسایی الگوهای پرخطر ، آن را برای بهبود سلامت کد از دیدگاه امنیتی ایده آل می کند.


🛠 چگونه PMD را در برنامه خود اعمال کنیم؟

مرحله 1: PMD را نصب کنید

می توانید ابزار را از وب سایت رسمی آن بارگیری کنید:

👉 https://pmd.github.io

  • فایل .zip را مطابق با سیستم عامل خود بارگیری کنید.
  • پرونده ها را در پوشه مورد نظر خود استخراج کنید.
  • (اختیاری) سطل/ پوشه را به متغیرهای محیط سیستم خود اضافه کنید تا از آن از هر ترمینال استفاده کنید.

مرحله 2: برنامه خود را آماده کنید

اطمینان حاصل کنید که یک برنامه جاوا با ساختار واضح (مانند SRC/Main/Java) دارید. PMD مستقیماً پرونده های .java را تجزیه و تحلیل می کند ، بنابراین نیازی به تهیه برنامه نیست.


مرحله 3: تجزیه و تحلیل را اجرا کنید

ترمینال خود را باز کنید و دستور زیر را اجرا کنید:

pmd check -d src -R rulesets/java/quickstart.xml -f html > reporte.html


🧩 مثال عملی

آیا می خواهید نمونه ای واقعی از نحوه استفاده PMD در برنامه جاوا را ببینید؟ شما می توانید این مخزن GitHub را که در آن تجزیه و تحلیل اجرا شده است ، بررسی کنید و یک گزارش HTML با یافته ها تهیه شده است:

🔗 مثال را در GitHub ببینید


پایان

استفاده از ابزارهای SAST مانند PMD در مراحل اولیه توسعه نه تنها کیفیت کد را بهبود می بخشد بلکه امنیت کلی برنامه را تقویت می کند. اگرچه PMD به طور انحصاری در یافتن آسیب پذیری های امنیتی متمرکز نیست ، اما به شما امکان می دهد الگوهای خطرناک ، پیچیدگی های غیر ضروری و شیوه های بدی را که می تواند منجر به مشکلات شدیدتر شود ، تشخیص دهید.

ادغام آن در گردش کار شما ساده است و با حداقل تلاش ، می توانید به صورت خودکار بررسی هایی را شروع کنید که در غیر این صورت ممکن است بدون توجه باشد. این که آیا شما در حال کار بر روی یک پروژه شخصی هستید یا در یک محیط حرفه ای ، استفاده از PMD گامی هوشمندانه به سمت پیشرفت قوی تر و قابل اعتماد تر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا