شبکه های اجتماعی

لولا به دنبال فناوری نیمه هادی چینی و سرمایه گذاری در پکن است

لولا به دنبال فناوری نیمه هادی چینی و سرمایه گذاری در پکن است

برزیل یکی از مشاوران ارشد ریاست جمهوری به رویترز گفت، علیرغم تلاش های ایالات متحده برای جلوگیری از ارتباط با چین در این زمینه، به دنبال فناوری و سرمایه گذاری چینی برای توسعه صنعت نیمه هادی در این کشور آمریکای جنوبی خواهد بود.

نیمه هادی ها در اولویت رئیس جمهور خواهند بود لوئیز ایناسیو سفر لولا داسیلوا به چین در هفته آینده.

مشاور ارشد سیاست خارجی او، وزیر خارجه سابق سلسو amorim، گفت برزیل نمی تواند در تنش های فزاینده بین چین و ایالات متحده طرفی بگیرد. سفر لولا به دنبال همکاری چین در تقویت توسعه پایدار و اقتصاد دیجیتال برزیل است.

آموریم در مصاحبه ای گفت که کشورها در حال آماده شدن برای امضای توافقنامه هایی در مورد برنامه ماهواره ای کوچک CBERS چین-برزیل هستند که در سال 1988 آغاز شد، همراه با توافق نامه هایی در مورد تولید تجهیزات ارتباطی و میکروالکترونیکی.

دولت ایالات متحده پیشنهاد کرده است که ارتباط با تولید میکروالکترونیک چینی مورد استقبال قرار نخواهد گرفت، که می تواند بر برنامه های برزیل برای تولید نیمه هادی ها در بحبوحه کمبود جهانی تأثیر بگذارد.

عموریم گفت: “من به پیام ها توجه نمی کنم. اگر آمریکا بخواهد می تواند شرایط بزرگتر و بهتری را پیشنهاد کند و بس و ما آنها را انتخاب خواهیم کرد.”

وی در پاسخ به سوالی درباره دلسردی ایالات متحده از معاملات فناوری با این کشور گفت: “ما هیچ ترجیحی برای یک کارخانه نیمه هادی چینی نداریم. اما اگر آنها شرایط خوبی ارائه دهند، نمی دانم چرا ما رد می کنیم. ما از گرگ بد بزرگ نمی ترسیم.” چین.

سفر لولا به چین کمتر از دو ماه پس از دیدار وی با رئیس جمهور ایالات متحده صورت می گیرد جو بایدن در کاخ سفید، زیرا برازیلیا با وجود تنش های فزاینده بین این دو، به دنبال سیاست خارجی عملگرایانه ای است که روابط را با شرکای تجاری اصلی خود متعادل می کند.

آموریم گفت برزیل دنیا را بین چین و ایالات متحده تقسیم نمی‌کند و از هیچ یک از آنها ایدئولوژی اتخاذ نخواهد کرد، چه “کمونیسم بین‌المللی یا جنگ دموکراسی‌ها علیه خودکامگی‌ها”.

برزیل از حمایت ایالات متحده از روند دموکراتیک خود که توسط حامیان سلف راست افراطی لولا تهدید شده بود سپاسگزار است. ژایر بولسوناروآموریم گفت.

اما وی افزود: نمی توانم جایی که قرار است تراشه یا چیز دیگری بخرم به این ارزش ها شرط کنم، در واقع تراشه آغشته به این ارزش ها نیست، بدون ارزش است.

انتظار می رود لولا از کارخانه Huawei Technologies، غول مخابراتی چینی که 20 سال است در برزیل فعالیت می کند، بازدید کند.

هوآوی که تامین‌کننده بسیاری از فناوری‌های نسل چهارم و پنجم تلفن همراه (4G و 5G) در برزیل است، تأیید فناوری‌های جدید خود را توسط دولت ایالات متحده به حالت تعلیق درآورد که این شرکت را به عنوان یک خطر برای امنیت ملی طبقه‌بندی کرد.

تحت فشار از ترامپ دولت، بولسونارو ممنوعیت استفاده از تجهیزات هواوی در شبکه 5G برزیل را مورد بررسی قرار داد، اما به دلیل لابی گری شرکت های مخابراتی که قبلاً روی تجهیزات ارزان تر چینی سرمایه گذاری کرده بودند، این ایده را کنار گذاشت.

جوایز GN

فیس بوکتوییترلینکدین


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا