دادگاه عالی کره جنوبی به گوگل دستور داد تا اطلاعات شخصی مشترک را افشا کند


این دادگاه عالی اینجا حکم کرد که گوگل باید فهرست اطلاعات شخصی را که با اشخاص ثالث از جمله اطلاعات ایالات متحده به اشتراک گذاشته است، افشا کند.
در سال 2014، چهار فعال کره جنوبی علیه غول فناوری جهانی و شعبه محلی آن شکایت کردند. گوگل کره، خواستار دانستن اینکه آیا اطلاعات شخصی آنها با شخص ثالث به اشتراک گذاشته شده است یا خیر.
طبق گزارشات، طبق قانون کره جنوبی، ارائه دهندگان خدمات آنلاین باید به درخواست مشتری برای افشای هرگونه سابقه اطلاعات شخصی خود که با شخص ثالث به اشتراک گذاشته شده است، پاسخ دهند. یونهاپ آژانس خبری.
یک دادگاه تجدیدنظر قبلاً تا حدی از شاکیان حمایت کرده بود، اما حکم داد که Google این حق را دارد که در مورد مسائلی که میتوانند طبق قوانین مربوطه ایالات متحده خصوصی نگه داشته شوند، درخواست را رد کند.
با این حال دیوان عالی احکام قبلی را تا حدی لغو کرد و پرونده را برای رسیدگی مجدد به دادگاه عالی سئول بازگرداند.
بالاترین دادگاه گفت، حتی اگر اطلاعات شخصی به دلایل احتمالی در اختیار آژانس های اطلاعاتی خارجی قرار گرفته باشد، ارائه دهنده خدمات باید در صورت پایان یافتن این علت، کاربران را از چنین اقداماتی مطلع کند.
شاکی ادعا کرد که گوگل اطلاعات خصوصی کاربران خود، از جمله کسانی که در خارج از ایالات متحده زندگی می کنند، به یک برنامه اطلاعاتی دولت آمریکا موسوم به PRISM داده است.
PRISM اینترنت را برای دریافت ایمیل و سوابق چت هر کسی که در ایالات متحده مخاطبی دارد جستجو می کند.
این برنامه پس از پیمانکار سابق اطلاعاتی ایالات متحده، سرفصل های جهانی شد ادوارد اسنودن وجودش را فاش کرد
در همین حال، کره جنوبیرگولاتور ضد انحصار این هفته گوگل و بازوهای منطقه ای آن را به دلیل اعمال ناعادلانه تجاری با هدف تثبیت سلطه خود در بازار برنامه های بازی موبایل کره، جریمه 42.1 میلیارد وون (بیش از 31.8 میلیون دلار) محکوم کرد.
فیس بوکتوییترلینکدین