Power Automate – Switch، Condition و If()

دستور if فراگیرترین عبارت در همه برنامه نویسی است که پایه و اساس همه کدها است. با این که Power Automate بسیار اساسی است، بیش از یک راه برای حل هر منطق شرطی دارد. نکته کلیدی این است که همه آنها را بشناسید و چه زمانی از آنها استفاده کنید.
- اگر بیان
- شرایط اولیه
- وضعیت فرار
- تعویض
- اجرا بعد
1. If Expression
عبارت if هنوز در Power Automate استفاده نشده است، واقعاً باید اولین شرطی باشد که به آن می روید.
if(equals({variable},'value'),'It matches','It doesn't match')
زمانی که یک ورودی شرط است باید از آن استفاده کرد. من اغلب یک عمل شرط برای تنظیم یک متغیر می بینم که سپس یک ورودی برای یک عمل دیگر است. در این موارد، میتوانیم شرایط را در ورودی جابجا کنیم و جریان را سادهتر، درک آسانتر کنیم و از تماسهای api کمتری استفاده کنیم.
همچنین عالی است که می تواند به همان اندازه که شما نیاز دارید پیچیده باشد
if(
or(
equals(triggerBody()['text'],'value')
,
and(
greater(triggerBody()['number'],10)
,
contains(triggerBody()['text_1'],'Test Phrase')
)
)
,
'It matches'
,
'It doesnt match'
)
2. شرایط اولیه
این همان چیزی است که همه به آن مراجعه می کنند و بیشتر از آنچه که باید استفاده می شود، اما کاربردهایی دارد. برای یک سناریو عالی است، اگر باید 2 اقدام مختلف در یک شرط انجام شود، به عنوان مثال اگر درست است اضافه کنید، اگر نادرست است حذف کنید.
نکته کلیدی که باید به خاطر بسپارید این است:
- نباید برای تنظیم یک متغیر استفاده شود (از عبارت if استفاده کنید)
- فقط تفاوتها باید در شرایط باشند (یعنی حرکتهای مشترک در بالا/زیر شرط)
وضعیت نادرست
وضعیت صحیح
موارد بالا ممکن است به بدنه های ایمیل متفاوتی نیاز داشته باشند، اما در این زمان است که باید از عبارت if برای ورودی بدن استفاده کنیم.
3. شرایط فرار
میشنوم که میپرسید شرط فرار چیست، خوب این یک عمل منحصربهفرد واقعی نیست، بلکه روشی است که ما از یک شرط اساسی استفاده میکنیم. شرایط نباید به عنوان انشعاب استفاده شود، همیشه باید دوباره به یک شاخه واحد پیوست. اما ممکن است شرایط خاصی داشته باشید که نیازی به اقدامات بیشتر نباشد، اغلب مردم اجازه میدهند جریان منشعب شود تا جریان بتواند از طریق شرایط تا انتهای جریان عبور کند. چیزی که ما باید از آن استفاده کنیم شرط فرار است، از شرط برای تصمیم گیری در مورد پایان یا ادامه استفاده می شود.
شرایط فرار درک جریان را آسانتر میکند، زیرا لانهسازی را حذف میکند و از فلسفه شکست سریع پیروی میکند، یعنی بلافاصله به پایان میرسد و سپس طول جریان را ادامه میدهد.
شرایط نادرست
شرایط صحیح
از آنجایی که موارد فوق بسیار ساده شده اند، ممکن است مزایای کامل را نشان ندهد، اما اگر جریان به مقیاس بالاتری برسد، خواندن شرایط بالا بسیار سخت تر خواهد بود.
4. سوئیچ
سوئیچ اغلب توسط توسعه دهندگان نادیده گرفته می شود و اگرهای تودرتو بسیار رایج هستند. (حتی توسط توسعه دهندگان مایکروسافت نادیده گرفته شده است زیرا تنها اقدامی است که هنوز از تعریف v2 استفاده می کند). اگرچه موارد استفاده از آن محدود است، اما هنوز هم باید در موقعیت مناسب پیش از سایر شرایط استفاده شود. اگرچه هنگام استفاده از آن چند اشکال دارد:
- خواندن آن ممکن است سخت باشد زیرا بسیار گسترده می شود
- فقط می تواند مقایسه های ساده انجام دهد
می توانید با کمی خلاقیت به موضوع دوم بپردازید.
فرض کنید 3 سوئیچ می خواهید
- ارزش = اول
- ارزش = دوم
- Value = سوم و Value2 = 1
کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که از عبارت if در Switch On استفاده کنیم. به این ترتیب ما می توانیم مقادیر را برای ایجاد رشته های منحصر به فرد به هم متصل کنیم.
ما از فرمول زیر برای ایجاد مقادیر منحصر به فرد خود استفاده می کنیم
concat(
triggerBody()['text']
,
if(equals(triggerBody()['number'],1),1,'')
)
- ارزش = اول
- ارزش = دوم
- ارزش = سوم1
5. اجرای After
آخرین راه برای انجام یک شرط، استفاده از شرایط Run After است. بسیار در خط جاوا اسکریپت سعی کنید، Catch، در نهایت مدیریت خطا.
با ترکیب شاخه های موازی و شرایط Run After می توانیم نوع دیگری از شرط بسازیم.
این شرط فقط باید به عنوان آخرین راه حل استفاده شود، جایی که در جریان منطق نمی توان از آن استفاده کرد. یک مثال خوب این است که اگر یک مورد را در پایگاه داده به روز می کنید، اگر مورد گم شده باشد، آن مورد را ایجاد می کنید. یک رویکرد بهتر این است که ابتدا بررسی کنید که آیا وجود دارد یا خیر، اما ممکن است همه کانکتورها/api چنین عملکردی را نداشته باشند.
برای رسیدگی بیشتر به استثناء، رسیدگی به استثنا را ببینید