رئالیسم جادویی یا واقعا جادویی؟ محققان ژاپنی با الهام از داستان کوتاه نویسنده برنده نوبل، بازوهای سایبورگ را توسعه دادند


تیمی متشکل از شش محقق ژاپنی به رهبری دکتر ماساهیکو اینامی در دانشگاه توکیو بازوهای رباتیک پوشیدنی را با الهام از مفهوم ژاپنی “جیزای” توسعه داده است که به معنای استقلال و اراده آزاد است.
هدف بازوهای سایبورگ باز کردن قفل خلاقیت است زیرا تیزر بازوها دو رقصنده باله را نشان میدهد که بازوهای خود را پوشیده و در حال انجام یک عمل هستند. گزارش رویترز به نقل از اینامی گفتن اینکه بازوها رقیب انسان نیستند، در عوض آنها «[help] ما هر کاری میخواهیم انجام میدهیم، مانند دوچرخه یا دوچرخه الکترونیکی.»
اینامی گفته است که او از داستان رئالیستی جادویی یاسونارا کاواباتا، رماننویس برنده جایزه نوبل و داستاننویس برنده جایزه نوبل الهام گرفته است، «کاتاود» یا «یک بازو» که در آن مردی بازوی زن جوانی را برای شب قرض میگیرد. داستان شروع میشود،
دختر گفت: “می توانم به تو اجازه دهم یکی از بازوهای من را برای شب داشته باشی.” بازوی راستش را از کتف برداشت و با دست چپش روی زانوی من گذاشت.
بازوهای جزئی از جمله کاربردهای دیگر، پتانسیل کمک به افراد دارای معلولیت و همچنین کمک به ماموریت های جستجو و نجات را دارند.
بازوهای جیزای در زمان معمایی به وجود می آیند که هوش مصنوعی است. بر اساس این گزارش، آنها پیشرفت جدیدی در فناوری ارائه می دهند که علاوه بر ادغام بدن انسان و ماشین آلات، همکاری بین بخش پزشکی، هنر و علوم را نیز تسهیل می کند.
‘پروژه بدن اینامی جزاییبه دنبال انجام تحقیقات پیشگامانه برای توسعه “فناوری جیزایکا” و مطالعه “جسم جیزایکا” است که در آن “[t]او در آخر به تحلیل مکانیسمهای روانی-شناختی و عصبی اشاره میکند که با دستیابی به چنین بدنی آزادانه تبدیلپذیر به وجود میآیند.
برخی از پروژه ها عبارتند از تسلیحات جیزایی، بدنه جداشدنیو پیوند مجدد اعضای بدن. در این گزارش آمده است که این پروژهها نه تنها به معنای واقعی کلمه پل زدن بین انسان و رباتیک هستند، بلکه میتوانند به پیشرفتهای پزشکی در درمان آسیبهای ناشی از تروما کمک کنند.
فیس بوکتوییترلینکدین
پایان مقاله