ارز دیجیتال

دیده بان اتحادیه اروپا: تأثیر دارایی های رمزنگاری بر بازارهای سنتی اندک است، اما می تواند خطرات سیستماتیک ایجاد کند

دیده بان اتحادیه اروپا تأثیر دارایی های رمزنگاری بر بازارهای
منبع: Adobe

ناظر مالی اروپا به نظر نمی‌رسد بیش از حد نگران تأثیر ارزهای دیجیتال بر سیستم مالی باشد، اما همچنان می‌گوید که قانون‌گذاران باید ریسک‌ها را در این مورد نظارت کنند.

هیئت ریسک سیستمیک اروپا یک را منتشر کرد گزارش روز پنجشنبه با عنوان “دارایی های رمزنگاری شده و پیامدهای سیستمی مالی غیرمتمرکز و گزینه های سیاست”.

هیئت مدیره در این گزارش گفت: «اگرچه ممکن است امروز بخش دارایی‌های رمزنگاری سیستمیک نباشد، مقامات باید بتوانند تحولات این بخش و پیامدهای بالقوه آن برای ثبات مالی را درک کنند.»

به گفته هیئت مدیره، ارزش بازار دارایی های رمزنگاری شده «بسیار کوچک به نظر می رسد».

بر اساس این گزارش، ارزش بازار گزارش شده برای دارایی‌ها، از جمله استیبل کوین‌ها و بیت‌کوین که گمان می‌رود کلیدهای خصوصی از بین رفته است، حدود 0.8 درصد از بخش مالی اتحادیه اروپا است.

هیئت مدیره گفت که این تقریباً به اندازه آمازون یا اندازه پانزدهمین بانک بزرگ اتحادیه اروپا است.

بر اساس این گزارش، امور مالی غیرمتمرکز یا DeFi بخش کوچکی از آن را تشکیل می دهد، بنابراین هنوز «ارتباط قابل توجهی به امور مالی سنتی» ندارد.

اگر رمزارز وارد امور مالی سنتی شود…

این هیئت همچنین بررسی کرد که چگونه بازار کریپتو می‌تواند «از نظر سیستمی مرتبط» شود.

موارد مختلفی وجود دارد که دارایی‌های رمزنگاری می‌توانند یک خطر سیستماتیک ایجاد کنند، برای مثال اگر (1) ارتباط آنها با سیستم مالی سنتی در طول زمان افزایش یابد، (ب) قبل از ایجاد مشکل، ارتباطات آنها با سیستم مالی سنتی شناسایی نشود. و (iii) فناوری‌های مشابه در امور مالی سنتی استفاده می‌شوند.

هیئت مدیره چند توصیه از جمله بهبود توانایی اتحادیه اروپا برای نظارت از طریق برخی الزامات گزارش‌دهی و داشتن درک روشنی از سرمایه‌گذاری و وام‌دهی کریپتو ارائه کرد.

“درجه بیشتری از درک پیشرفت های DeFi و پیامدهای مربوط به مقررات و نظارت باید در آینده دنبال شود. به طور خاص تر، بررسی ترتیبات حاکمیتی برای اطمینان از اعمال مداوم مقررات برای این خدمات مفید خواهد بود.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا