بانک های مرکزی کلید سرنوشت کریپتو را در دست دارند


یک اقتصاددان برجسته روسی معتقد است که بانک های مرکزی در نهایت سرنوشت ارزهای دیجیتال را تعیین خواهند کرد – حتی اگر در حال حاضر مقررات خود را در این بخش “اولویت بندی” نکنند.
این اظهارات توسط نیکیتا ماسلنیکوف، از مرکز فناوری های سیاسی و مدیر پروژه های اقتصاد و مالی در موسسه توسعه معاصر بیان شده است و روزنامه گازتا دات رو گزارش کرده است.
این اقتصاددان اظهار داشت که آینده برای کریپتو “بسیار نامشخص” است، زیرا “به میزان تنظیم بازار بستگی دارد.”
Maslennikov پیشنهاد کرد که مقررات ارزهای دیجیتال به یک “مشکل در بسیاری از کشورها” تبدیل شده است. با این حال، او گفت که بانکهای مرکزی مقررات ارزهای دیجیتال را «یکی از وظایف اصلی خود نمیدانند».

این کارشناس خاطرنشان کرد که روسیه و چین هر دو “موضع سخت تری” در مورد ارزهای دیجیتال اتخاذ می کنند. چین اکثر فعالیت های مرتبط با رمزارز از جمله استخراج و تجارت سکه را ممنوع کرده است. بانک مرکزی روسیه نیز یک ممنوعیت کلی را پیشنهاد میکند – اگرچه سایر ارگانهای دولتی رویکرد مترقیتری دارند.
ماسلنیکوف مدعی شد که ایالات متحده تاکنون رویکرد «نرمتر» را برای مقررات اتخاذ کرده است.
اما، او گفت:
با این حال، آینده ارزهای دیجیتال با تنظیم بازار توسط بانکهای مرکزی مرتبط است.
آیا کریپتو می تواند مقررات بانک مرکزی را حفظ کند؟ اقتصاددان حکم می دهد
ماسلنیکوف ادعا کرد که رمزارزها بدون توجه به اقدامات بانک مرکزی به طور کامل از بین نمی روند. او اظهار داشت که اشتهای مردم برای “ریسک و حدس و گمان” بقای کریپتو را به نوعی تضمین می کند. اما او ادعا کرد که آینده کریپتو “نامشخص” است.
او توضیح داد:
«تصور کریپتو هنوز دشوار است [undergoing] هر نوع رشد بی حد و حصر، زیرا همه چیز به چگونگی بستگی دارد […] را [crypto] بازار با هنجارهای نظارتی جدید سازگار خواهد شد.
این اقتصاددان گفت: بانک های مرکزی عجله ندارند. اما، او افزود، مقررات محکمتر آینده «از قبل اجتنابناپذیر است».
ماسلنیکوف معتقد بود که حدس زدن اقدامات بانکهای مرکزی در بخش ارزهای دیجیتال تقریبا غیرممکن است. اما، او گفت، چرخهای مقررات ارزهای دیجیتال اکنون در کشورهای سراسر جهان در حال حرکت هستند.