ارز دیجیتال

وجوه بانک دلتک توسط سرویس مخفی ایالات متحده در تحقیقات پولشویی و کلاهبرداری ضبط شد

وجوه بانک دلتک توسط سرویس مخفی ایالات متحده در تحقیقات
منبع: Pexels

سرویس مخفی ایالات متحده ماه گذشته چندین حساب شرکتی را که توسط بانک دلتک، یک بانک باهامایی که با شرکت‌های مرتبط با رمزارز ارتباط دارد، کنترل کرد.

اسناد جدیدی که روز دوشنبه در دادگاه فدرال افشا شد نشان می‌دهد که سرویس مخفی چندین حساب بانکی ایالات متحده را که توسط دلتک کنترل می‌شد توقیف کرده است.

بر اساس این اسناد، میزان ضبط شده توسط مقامات آمریکایی بیش از 58 میلیون دلار است.

این توقیف ها در بحبوحه تحقیقاتی در مورد سندیکاهای سازمان یافته و جنایتکار بین المللی پولشویی که سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و سایر کلاهبرداری های کلاهبرداری را انجام می دهند، انجام شد.

حساب‌های بانکی که توسط سرویس مخفی توقیف شد، حساب‌های نگهبانی در بانک میتسوبوشی UFJ Trust در نیویورک بود که توسط Deltec به نمایندگی از مشتریان شرکتی افتتاح شد.

مقامات ایالات متحده مشتریان خاصی از بانک های باهامایی را به شرکت های شلیک کننده درگیر در یک طرح فرامرزی مرتبط کردند.

ظاهراً این طرح شامل ایجاد وب‌سایت‌های رمزنگاری جعلی برای فریب قربانیان برای واریز دارایی‌ها یا پول نقدشان است.

74 شرکت شل شناسایی شده در تقلب بین المللی

آژانس مجری قانون ایالات متحده حداقل 74 شرکت پوسته ای را شناسایی کرده است که در این طرح کلاهبرداری بین المللی دخیل هستند.

طبق سوگندنامه ای که در دادگاهی در ناحیه شرقی ویرجینیا ثبت شد، مقامات وجوه مرتبط با شرکت های پوسته را قبل از انتقال آنها به حساب ها در باهاما ردیابی کردند.

سرویس مخفی ایالات متحده همچنین در حکم خود خاطرنشان کرد که طرح کلاهبرداری بین‌المللی با فریب دادن قربانیان برای سرمایه‌گذاری دارایی‌های دیجیتال یا پول نقد خود در حساب‌هایی که واقعاً وجود نداشتند، کار می‌کرد.

به قربانیان وعده بازگشت قابل توجهی در سرمایه گذاری داده شد.

وب‌سایت کریپتو جعلی افزایش موجودی حساب قربانی را برای وادار کردن سپرده‌های بیشتر نشان می‌دهد. با این حال، هیچ برداشتی از وب سایت انجام نشد.

بانک میتسوبوشی حساب‌هایی را به مقاماتی که دلتک از طرف آن شرکت‌های پوسته، Axis DigitalLimited و GTAL نزد آنها نگه داشته بود، علامت‌گذاری کرد، زیرا آنها نمی‌توانستند اطلاعات شرکت‌ها را از بانک باهامیا به دست آورند.

سرویس مخفی متوجه شد که شرکت‌های پوسته درآمدهای کلاهبرداری را دریافت کرده و آن‌ها را به یکی از حساب‌های نگهبانی نزد بانک منتقل کرده و سپس آن‌ها را به حساب‌های دیگر در باهاما منتقل می‌کنند.

شرکت‌ها ساختار این انتقال‌های سیمی را به گونه‌ای انجام دادند که از بررسی دقیقی که معمولاً در پرداخت‌های فرامرزی اعمال می‌شود، طفره رفت.

مقامات آمریکایی ادعا کردند که بانک های فعال در ایالات متحده برای افتتاح حساب بانکی به اطلاعات KYC (مشتری خود را بشناسید) نیاز دارند. با این حال، مقامات مجری قانون قادر به شناسایی عوامل ثبت‌شده، مکان‌های تجاری یا اهداف تجاری Axis DigitalLimited و GTAL نبودند.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا